Cel mai bun prieten al lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri despre cea mai mare supărare a regretatului artist: "Suferea că nu era respectat cum se cuvine, că nu mai era difuzat"

Mihai Constantinescu a murit ieri, după câteva luni bune petrecute în spital, la Floreasca

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Octavian Ursulescu, bun prieten cu regretatul Mihai Constantinescu, a dezvăluit care era cea mai mare supărare a artistului care a decedat aseară, după o lungă suferință.

Octavian Ursulescu și Keo, apropiați ai lui Mihai Constantinescu, i-au adus un ultim omagiu astăzi, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Cea mai mare suferință a lui Mihai Constantinescu

Octavian Ursulescu: Mihai Constatinescu suferea că nu era respectat cum se cuvine, nu mai era difuzat. Asta îmi spunea mereu. Toate astea, pe lângă problemele medicale, i-au șubrezit inima. Era un artist valoros și a văzut că a fost uitat. Avea o amărăciune, o supărare, dar nu o făcea publică. O spunea doar între prieteni. Poate suferea mai tare decât alți artiști din generația sa.

O altă durere mare a sa: când a fost evacuat din casa sa. A fost supărat. Durere profesională, durerea cu locuința, astea i-au șubrezit inima. Simona e o femeie extraordinară, i-a înseninat viața.

Keo: Mihai a fost un om vesel, optimist, respira muzică. Concertele se împuținaseră, dar e cursul firesc al meseriei. Când urca pe scenă, avea un succes-monstru, era iubit enorm de toată lumea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate