Vedete

Cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy! Vezi cele mai provocatoare poze cu iubita lui Marius Copil!

Fotografiile demonstreaza ca cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy. Marius Copil si Ramona formeaza un cuplu reusit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy! Vezi cele mai provocatoare poze cu iubita lui Marius Copil!
icon photo

Fanii lui Marius Copil afla ca cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy. Copil, care in acest moment ocupa locul 92 in clasamentul mondial si are castiguri totale de 1,5 milioane de dolari, este implicat intr-o relatie cu frumoasa Ramona. (vezi ce avere imparte Victor Hanescu in urma divortului)

Cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy. Are poze din vacantele exotice

Aceasta face senzatie pe site-urile de socializare datorita pictorialelor provocatoare, care-i pun in evidenta calitatile fizice. Ramona posteaza, in special, poze din vacantele exotice sau selfie-uri facute in dormitor, care aduna sute de like-uri.

Cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy. Au fost fotografiati de paparazzi

Admiratorii au vazut ca cel mai bun tenismen roman e cuplat cu o bomba sexy. Marius Copil si Ramona au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz.ro, in aceasta vara, in timp ce se aflau la cumparaturi intr-un mall.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune