Cel mai ”cool” profesor de matematică! Poartă blugi și are barba albastră! Cum a devenit celebru

Profu’ de matematică pentru care predarea online a devenit un mijloc de a-și atrage elevii.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Profu’ de matematică pentru care predarea online a devenit un mijloc de a-și atrage elevii.

Alex Leahu este poate unul dintre cei mai nonconformiști profesori. Încă din primăvară, când s-a trecut la sistemul de învățământ online din cauza pandemiei, proful de matematică din Moldova, a încercat fel de fel de metode să-și țină elevii atenti la cursuri.


In articol:

Dar, Alex Leahu a devenit cunoscut înainte de pandemie, când, la începutul anului, le-a lansat o provocare elevilor săi de clasa a VII-a: dacă la următorul test la matematica, cei mai multi din clasă, iau note de la 8 în sus, el își vopsește barba albastră. Elevii s-au mobilizat, iar rezultatul: proful s-a vazut nevoit sa-și albăstrească barba.

Citeste si: George Burcea, la un pas să scape porumbelul despre Andreea. S-a oprit la timp, dar... - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Alex Leahu
Alex Leahu predă online[Sursa foto: Captură YouTube]

Profesorul de matematică s-a dus la școală cu barba vopsită albastră

”Când am ajuns la școală cu barba vopsită, a explodat liceul, apoi vestea s-a dus peste tot, în toată țara, dar și ăn străinătate”, a povestit Alex Leahu, pentru Stirile Pro tv Moldova. Așa a devenit celebru Alex Leahu, care apoi nu a mai a încercat să scape de porecla ”barba albastră”, ci a făcut-o un brand. Anul acesta, profesorul de matematică care e dascăl de 4 ani spune că a fost și el din nou elev, pentru că a trebuit să învețe să predea la distanță, din micul studio pe care și l-a amenajat în locuință. 

Acum, Alex Leahu nu mai are barba albastră, însă tot în blugi se îmbracă si este la fel de ”cool”, cum spun mulți dintre elevii lui. A devenit vedetă, dar și-a folosit influența pentru a vorbi despre condiția profesorului care acum trebuie să predea online. De ceva timp, face matematică și pe un canal de Youtube specializat din Republica Moldova. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Adevărul despre vaccinul anti-COVID-19. Ce reacții adverse pot să apară după vaccinare

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Bianca Comănici a dat vestea cea mare! S-a înscris la școala de șoferi și abia așteaptă să conducă prin Bucureși: „Vreau o mașină...”

Cristina, o fetiță de 13 ani, a murit strivită de tren, în timp ce se afla cu animalele la păscut. Întregul sat a plâns-o la înmormântare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies