Cel mai cunoscut sexolog din Romania se considera hartuit si cere daune de 100.000 de euro!

Sexologul Bebe Mihaescu cere in instanta daune de 100.000 de lei Facultatii de Medicina din Iasi pentru “prejudiciile morale suportate ca urmare a actiunilor ce au avut drept consecinta decredibilizarea publica, nesocotirea demnitatii, onoarei si reputatiei profesionale”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Profesorul Vasile Mihaescu, supranumit Bebe SexologulProfesorul Vasile Mihaescu, cunoscut drept Bebe Sexologul,  sustine ca este primul caz din mediul academic romanesc de hartuire morala a unui profesor Bologna, actiune ce se defineste printr-o serie de masuri pe care angajatorul le ia abuziv si care, prin caracterul lor continuu, urmaresc un singur scop: eliminarea salariatului incomod.

„Precizez ca nu sunt pentru prima oara expus comportamentului hartuitor al angajatorului care, in pofida sanctiunilor primite de Statul Roman, recidiveaza in actiunea sa discretionara de negare a demnitatii subsemnatului", declară conf. univ. dr. Vasile Mihăescu.

Probleme au inceput in aprilie 2013, conf. univ. Vasile Mihaescu a fost concediat de conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi, pe motiv ca nu venea la cursuri. Bebe Mihaescu a dat in judecata facultatea si, in vara anului trecut, a castigat procesul. Cu legea de partea sa, Mihaescu nu si-a gasit insa dreptatea in randul conducerii facultatii.  Asa ca profesorul a decis sa dea din nou in judecata Universitatea de Medicina din Iasi, de data aceasta pentru daune grave aduse imaginii sale de cadru didactic universitar, cerand despagubiri de 100.000 de lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P