”Cel mai gras copil din lume” s-a stins din viață la 21 de ani. Tânărul era înscris în Cartea Recordurilor

Dzhambulat Khatokhov, puștiul înscris în Cartea Recordurilor, datorită greutății lui, a murit!

Dzhambulat Khatokhov
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Dzhambulat Khatokhov a fost desemnat ”cel mai gras copil din lume”. Acesta s-a născut pe 24 septembrie 1999, Dzhambulat Khatokhov, iar la doar 3 ani a intrat în cartea recordurilor Guiness, drept „Cel mai gras copil din lume”.

Citeste si: Momentul stânjenitor prin care a trecut o șoferiță de curse! Înainte să semneze contractul de angajare, i s-a cerut să se dezbrace

Totul se întâmpla în 2003, când copilul avea un succes incredibil. În Rusia era denumit ,,eroul” kabardian Dzhambulat Khatokhov. Din nefericire, tânărul s-a stins din viață la doar 21 de ani.

Dzhambulat Khatokhov
Dzhambulat Khatokhov[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Copilul care la un an avea aproape 13 kilograme

Vestea tristă a morții tânărului a fost dată de președintele federației de sumo, Betal Gubjev: „S-a stins din viață recordmanul Guiness Book, primul luptător de sumo din Republica Kabardino-Balkară, Dzhambulat Khatokhov”. De asemenea, Betal nu a explicat și cauza decesului. Presa din Rusia a scris despre faptul că tânărul suferea de o afecțiune renală.

Citeste si: Imagini incredibile din timpul cutremurului din Croația! O jurnalistă, care transmitea în direct, n-a știut în ce direcție să mai fugă de frica seismului

Dzhambulat Khatokhov
Dzhambulat Khatokhov[Sursa foto: Instagram]

Dzhambulat Khatokhov  a avut o greutate normală la naștere, de 2,9 kg. Copilul a început să adauge rapid în greutate, iar la un an a ajuns să cântărească aproape 13 kilograme, fix cât un copil de 4 ani.

La 6 ani cântărea exact cât un adult, și anume 89,7 kg. Cu trecerea timpului, puștiul nu a reușit să slăbească. Dimpotrivă. Kilogramele creșteau, iar la 16 ani a asjuns să cântărească peste 226 de kg. Mama copilului care a ajuns în Cartea Recordurilor, a fost acuzată că ar fi contribuit la creșterea în greutate a acestuia.

Dzhambulat Khatokhov
Dzhambulat Khatokhov[Sursa foto: Instagram]

Femeia a negat toate acuzațiile, conform cărora ar fi vrut să-şi transforme fiul în „cel mai gras copil din lume”.

Specialiștii au făcut mai multe investigații clinice și teste de laborator, inclusiv la steroizi. Cadrele medicale nu descoperit cauza creșterii în greutate a acestuia. Dzhambulat Khatokhov  a fost din copilărie pasionat de sumo. Acesta se antrena frecvent, reușind să scape de câteva zeci de kilograme, însă problemele de sănătate i-au adus sfârșitul, în cele din urmă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ciprian, un tânăr de 18 ani, a fost găsit mort într-o pădure, la o zi după ce a dispărut de acasă

Un bărbat de 61 de ani și-a cumpărat vaci cu bani falși! Ce sumă a fost găsită în mașină

Brigitte Pastramă, ceartă cu fiica ei, după ce vedeta a pus-o la treabă în bucătărie: ”O trimit la tatăl ei”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Horoscop, 12 aprilie, luni. Zodia care nu trebuie să vândă sau să cumpere: Evită să-ți faci noi prieteni!

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies