Vedete

Cel mai important sfat primit de printesa Anastasia din "Kosem" de la tatal ei! "I-am spus sa nu fie cu nasul pe sus!" Barbatul e roman, dar traieste in Grecia de peste 20 de ani! VIDEO EXCLUSIV!

Tatal frumoasei tinere care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta a insotit-o pe actrita, pe plaiurile mioritice. ##VIDEO513343##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cel mai mare regret al tatalui superbei Anastasia, cea care a interpretat-o pe Kosem in adolescenta! Imi pare rau ca nu am invatat-o sa vorbeasca romaneste! Barbatul e roman si vine des in vacante in tara, cu familia! VIDEO EXCLUSIV!
Tatal frumoasei tinere care a interpretat-o pe Kosem in adolescenta a insotit-o pe actrita, pe plaiurile mioritice.
Barbatul locuieste in Grecia de mai bine de 20 de ani, dar de fiecare data cand paseste pe plaiurile mioritice se simte acasa. Protagonistul nostru a venit de mai multe ori in vacanta in tara, alaturi de familie si spune ca cel mai mult regreta ca nu a invatat-o pe fiica lui, frumoasa Anastasia, sa vorbeasca romaneste. "Sunt foarte fericit ca sunt in Romania. Eu stau de multi ani in Grecia, dar revenirea in Romania ma face intotdeauna fericit. E frumos acasa, e fain", ne-a spus tatal Anastasiei. Acesta ne-a mai povestit ca a avut mare grija sa-si invete fata ca modestia este una dintre cele mai pretioase trasaturi de caracter. "Noi discutam foarte mult, avem o comunicare buna. I-am spus de cand a intrat in showbiz sa ramana un om bun, simplu, sa nu fie cu nasul pe sus. Ma bucur ca m-a ascultat. Noi suntem in primul rand prieteni, eu niciodata nu-i zic sa nu faca ceva. Are prieteni, iese, are o viata normala", a mai spus barbatul. Cand este intrebat de Romania, tatal actritei se lumineaza la fata si declara cu mandrie ca si-a adus de mai multe ori familia pe plaiurile mioritice. "Am fost in vacante in tara, cu toata familia. Am vizitat si castelul lui Dracula. Ultima oara am fost in Timisoara", a declarat tatal actritei care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta.

Viorel Cilibiu locuieste in Grecia de mai bine de 20 de ani, dar de fiecare data cand paseste pe plaiurile mioritice se simte acasa. Protagonistul nostru a venit de mai multe ori in vacanta in tara, alaturi de familie si spune ca cel mai mult regreta ca nu a invatat-o pe fiica lui (nu ti-ai fi imaginat ca tanara Anastasia are asemenea hobby-uri), frumoasa Anastasia (Madalin Ionescu, singur in platoul emisiunii "WOWbiz"! Afla ce s-a intamplat cu Andreea Mantea), sa vorbeasca romaneste.

"Sunt foarte fericit ca sunt in Romania. Eu stau de multi ani in Grecia, dar revenirea in Romania ma face intotdeauna fericit. E frumos acasa, e fain", ne-a spus tatal Anastasiei. Acesta ne-a mai povestit ca a avut mare grija sa-si invete fata ca modestia este una dintre cele mai pretioase trasaturi de caracter.

"Noi discutam foarte mult, avem o comunicare buna. I-am spus de cand a intrat in showbiz sa ramana un om bun, simplu, sa nu fie cu nasul pe sus. Ma bucur ca m-a ascultat. Noi suntem in primul rand prieteni, eu niciodata nu-i zic sa nu faca ceva. Are prieteni, iese, are o viata normala", a mai zis barbatul.

Cand este intrebat de Romania, tatal actritei (pe tatal ei l-ai vazut, dar uite cum arata fratele superbei actrite) se lumineaza la fata si declara cu mandrie ca si-a adus de mai multe ori familia pe plaiurile natale. "Am fost in vacante in tara, cu toata familia. Am vizitat si castelul lui Dracula. Ultima oara am fost in Timisoara", a declarat Viorel, tatal actritei care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta.

Galerie foto