Cel mai important turneu autohton de poker din 2013, incepe de duminica viitoare in Capitala. Premiile totale vor depasi 200.000 de euro, iar la start vor participa si o sumedenie de vedete!

Record incredibil in lumea poker-ului din Romania: 704 inscrieri la un turneu de Texas Holdem, unde intrarea a fost de 100 de euro, iar primul loc a fost premiat cu 15.000 de euro! Saptamana viitoare, intr-un turneu de mare anvergura, recordul va fi cu siguranta doborat.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierePokerFest Grand 100 este evenimentul care a spart toate barierele din pokerul autohton, bucurandu-se de un imens succes printre jucatorii de poker din Romania si nu numai. Cele trei zile necesare de start au adus o agitatie incredibila la mese, iar cand s-au inchis inregistrarile, organizatorii au fost uimiti sa numere 704 participanti care intrasera in joc! Astfel, turneul care a avut un buy-in (n.r. taxa de inscriere) de 100 € nu a doborat doar recordul premiilor garantate, de 60.000 €, ci si pe cel al participantilor. Asta dupa ce, in septembrie, la inaugurarea clubului din incinta hotelului Pullman, abia se doborase recordul de 339 de participanti de anul trecut, prin participarea a 581 de jucatori la mesele de joc.

Pare a fi insa doar inceputul, pentru ca luna noiembrie vine cu un turneu si mai tare, cu premii si mai mari decat primele doua evenimente majore organizate de PokerFest. Este vorba despre Main Eventul PokerFest din perioada 3-9 Noiembrie, cu premii totale de 200.000€!

Buy-in-ul va fi de 720+80€, fiecare jucator va intra la mese cu 30.000 de fise, iar blind-urile vor creste la fiecare oră. Turneul ofera doua zile de start, programate in 5 si 6 Noiembrie, iar jucatorii au, ca si pana acum, sansa sa se reinregistreze daca sunt eliminati cat timp sunt deschise inregistrarile. Satelitii live si online sunt deja disponibili in PokerFest Club, dar si in alte locatii live din tara, cum ar fi Cluj sau Oradea, dar si pe site-urile partenere.

In calitate de imagine a clubului de poker, Gina Pistol va fi cu siguranta prezenta la turneul de saptamana viitoare, acolo unde sunt asteptate sa participe alte nume cunoscute din viata publica dar si din showbizz-ul romanesc.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate