Cel mai mare păcat pe care îl pot face femeile în timpul partidelor de amor! Un preot a făcut o declaraţie halucinantă: ”Ar trebui să fie închise!”

Un preot celebru a reuşit să stârnească controverse în toate colţuriile lumii după ce a făcut o declaraţie incredibilă. Mai exact, el a afirmat că femeile care rostesc numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex ar trebui să meargă la închisoare.

Autor: T.S.

John Hagee, un preot celebru în Statele Unite ale Americii, a afirmat că a rosti numele lui Dumnezeu în timpul partidelor de amor este o blasfemie. Mai mult de atât, el a oferit câteva exemple din Biblie unde se arată clar că numele lui Dumnezeu nu trebuie luat în van. În plus, el aminteşte şi de una dintre cele zece porunci care stipulează acest lucru.

"Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rosteşte în timpul sexului", a declarat preotul.

De asemenea, el susţine că femeile care păcătuiesc astfel ar trebui pedepsite cu închisoarea: "Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta".

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

S-a schimbat total! Cum arata Laura Vass la primele ei aparitii pe scena?

Sorana Darclee, fosta componentă a trupei A.S.I.A, o nouă schimbare de look! Ce-a putut să-şi facă la păr

A descoperit elixirul tinereţii! Cum reuşeşte Thalia să se menţină în formă la 45 de ani! Artista a dezvăluit dieta pe care o urmează

Horoscop Zilnic Marți 18 Mai 2021: Berbecii vor avea parte de foarte multe provocări, Leii au ceva probleme în relația cu partenerul

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

LOVITURĂ cruntă pentru Gina Pistol! Cine o va înlocui la Asia Express și Antena 1! MOTIVUL pentru care nu va mai reveni

VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble nu mai suportă să stea în casă. S-a mutat la o terasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies