Cel mai mare scandal al anului a fost urmat de o tragedie! Hexi Pharma: in decurs de o luna de la declansarea investigatiei, a cazut un ministru si a murit un om

Daca anul trecut a existat Colectiv, anul acesta am avut Hexi Pharma. E cel mai mare scandal din lumea medicala cu care s-a confruntat Romania pana acum, care inca este in desfasurare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCazul Hexi Pharma, pornit de la dezvaluirile unor jurnalisti, a facut sa se schimbe totul in sistemul de sanatate romanesc. Nu a fost un scandal care sa vizeze doar domeniul medical – tentaculele povestii au atins coruptia transfronaliera (prin offshore-urile unde se spalau milioane de euro), sfera politica, autoritatile statului, serviciile secrete. A urmat apoi o tragedie – moartea lui Dan Condrea, lupta pentru avere a femeilor din viata patronului Hexi Pharma si un proces care abia a inceput.

Totul a demarat cu un articol. Dupa mai putin de o luna, Condrea era deja mort.fara descriere

25 aprilie -  Apare primul articol pe tolo.ro! Jurnalistul si colaboratorii sai scriu despre o firma ale carei produse de curatenie n-au fost controlate niciodata de statul roman. Firma are contracte cu 300 de spitale din 40 de judete din Romania.

Citeste continuareea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate