Cel mai mic influencer: bebelușul Elei Crăciun a strâns peste 1 milion de vizualizări în 24 de ore

Nicholas, băiețelul în vârstă de un an al vedetei TV Ela Crăciun, a devenit un influencer în toată regula în mediul online românesc.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Micuțul a generat 2 milioane de vizualizări pe contul de Facebook al mamei sale cu un video în care acesta descoperă zăpada așezată în București. Postarea a devenit virală în mai puțin de 24 de ore și a strâns peste 27.000 de like-uri, a fost share-uită de 740 de persoane și a avut peste 300 de comentarii.

Bebelușul Elei Crăciun a strâns peste 1 milion de vizualizări în 24 de ore

Nicholas și-a format deja comunitatea de fani prin postările pe care mama lui le face pe paginile sale de socializare. El a devenit cea mai tânără vedetă a blogosferei de parenting din România. Postările în care apare dublează imediat vizualizările iar brand-urile au devenit interesate de a lansa campanii în care bebelușul să fie prezent ca personaj principal.

fara descriere

"În fiecare zi primesc mesaje de la cititorii blogului în care mă roagă să postez imagini cu Nicholas. El devine, tot mai mult, imaginea unui copil pe care l-am crescut în ochii audienței mele, fiind transparentă cu toate produsele și metodele pe care le-am folosit în creșterea sa. Nico este bebelușul natural, vesel și liniștit pe care toată lumea vrea să îl vadă. El mă inspiră să postez zilnic despre aventurile noastre în familie", spune Ela Crăciun.

Ela este autorul blogului www.elacraciun.ro și împărtășește, de 7 ani, sfaturi despre parenting, lifestyle și nutriție cu o comunitate care a depășit un milion de persoane.

În 2019, Ela a lansat două cărți de parenting dedicate părinților de bebeluși având ca inspirație propria experiență: “9 luni fără griji”și “12 luni fără griji”. Astfel, Nicholas a devenit personajul principal al celor două cărți care s-au bucurat de succes în ultimul an.

"Anul acesta am epuizat primul tiraj al ambelor cărți, ceea ce îmi arată că părinții vor să afle informații documentate despre creșterea sănătoasă a copilului. Nicholas a fost în centrul acestor preocupări și ne-a oferit tuturor inspiraţia de care aveam nevoie.", a mai spus Ela Crăciun.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate