Cel mai misogin politist! Uite ce sfat halucinant le-a dat soferitelor: sa respecte legea ca sa nu fie violate de...

Oficialul de la Poliţia Autostrăzii din Oklahoma le-a sfătuit să respecte legea pentru a evita să fie violate de poliţiştii care le trag pe dreapta.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Declaraţia vine dupa ce trei ofiţeri de poliţie din Oklahoma au fost acuzaţi de mai multe violuri. Unul dintre ei a fost arestat săptămâna trecută pentru că ar fi agresat sexual o femeie pe care a oprit-o în trafic.

După controversa iscată, Poliţia a făcut câteva precizări. În primul rând, un poliţist trebuie să poarte mereu uniforma, iar femeile pot vorbi cu oamenii legii prin geamul de la maşină, cu uşile blocate. Foarte rar, poliţiştii pot cere unei femei să vină la maşina poliţiei, de exemplu în cazul în care aceasta nu are actele asupra sa.
fara descriere
“Este o situaţie inconfortabilă pentru toţi cei implicaţi. Aşa că le recomandăm ca, în primul rând, să facă ce trebuie, să respecte regulile de circulaţie atunci când sunt în trafic”, a spus poliţistul.

“Cel mai bun sfat pe care îl puteţi da este ca femeile să respecte legea pentru a nu fi oprite de poliţişti”, a concluzionat moderatorul postului local de televiziune KJRH, potrivit huffingtonpost.com.

Sursa: stiri.yahoo.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate