Cel mai misto protest pentru cainii vagabonzi! Fundulete  bombate si sani obraznici la inaintare pentru o cauza nobila!

Cele mai în vogă fotomodele din Timişoara şi-au făcut de cap în centrul oraşului. Îmbrăcate elegant, în costumaţii care să le scoată în evidenţă formele, tinerele au făcut un gest nobil: au plimbat mai mulţi căţei fără stăpân, în speranţa că le vor găsi un stăpân. Doritorii nu au întârziat să apară, doar că aceştia au dorit căţeii la pachet cu tinerele.

Distribuie pe:

fara descriereŞtiind că bărbaţii ar face orice pentru a obţine numărul lor de telefon, tinerele fotomodele din Timişoara şi-au scos sânii şi picioarele la înaintare pentru a face reclamă celui mai mare adăpost de câini din vestul ţării. S-au îmbrăcat precum divele, au înfruntat frigul şi au dat ture, zeci de minute, în centrul Timişoarei.

Parteneri le-au fost căţeii fără stăpân de la adăpostul Danyflor din Timişoara. Aceştia au fost spălaţi şi tunşi, tocmai ca să arate ca proaspăt scoşi din ”cutie”. Unii dintre ei chiar au purtat, în jurul gâtului, bijuterii – în speranţa că poate-poate va apărea şi un proprietar, scrie exclusivtm.rofara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate