Cel mai nou model Ferrari a ajuns in Romania! Vezi cum arata interiorul unei masini de peste 200.000 de euro

Modelul 458 Speciale a fost dezvaluit astazi oficial si in Romania. Evenimentul a avut loc in showroom-ul Ferrari din Otopeni, in prezenta numerosilor reprezentanti media.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa arata noul model de la Ferrari

Ferrari 458 Speciale este cea mai recenta capodopera Ferrari, bazata pe inovatie tehnologica extrema si cercetare. Astfel, deja exceptionalul 458 Italia devine o masina cu adevarat demna de supra-numele ”Speciale”. Rezultatul este cel mai performant V8 din toate timpurile !

fara descriereDatorita raportului exceptional greutate / putere, de numai 2,3 kg/cv, masina 458 Speciale poate ajunge de la 0 la 100 km/h in numai 3 secunde (0 – 200 km / h in 9.1 secunde), iar la Circuitul Fiorano a inregistrat un timp de numai 1’23’’5.

Tehnologia folosita in dinamica subsistemelor masinii ofera soferului incredere si control perfect al automobilului la viraje si la viteze mari, si raspuns exact la comenzi. Acestea sunt noi progrese intr-o zona in care Ferrari era deja lider recunoscut.

fara descrierePentru noua masina sport Ferrari, producatorul de anvelope Michelin si constructorul italian si-au unit cunostintele in inginerie de ultima generatie, expertiza in asamblarea anvelopelor, pasiunea pentru performanta, precum si abilitatile si capacitatile analitice ale dezvoltatorilor si pilotilor de teste.
fara descriere
Rezultatul se vede in performantele superioare in trei arii: un tur de cursa mai rapid pe carosabil uscat, performanta considerabil crescuta tur dupa tur si aderenta optima pe carosabil umed. Anvelopele MICHELIN Pilot Sport Cup 2 sunt parte integranta din noul Ferrari 458 Speciale si componenta cheie a performantei sale exceptionale.

Concluzia finala este ca 458 Speciale are cel mai rapid timp de raspuns (0.060 sec), cea mai ridicata acceleratie laterala (1.33 g) atinse vreodata de o masina din gama Calutului Cabrat. Pretul acestui model depaseste suma de 200.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate