Cel mai nou trend in decoratiunile interioare: panourile decorative 3D

Distribuie pe:

O solutie din ce in ce mai moderna si mai accesibila pentru persoanele care doresc sa isi reinnoiasca atmosfera locuintei este reprezentata de panourile decorative 3D din oferta magazinului online NMC Design. Fiind aplicate pe pereti, acestea au un aspect spectaculos si sunt mai variate decat finisajul clasic. Panourile decorative 3D pot avea aspect de caramida antichizata, decor in diferite forme si culori, care pot da oricand un aspect interesant incaperilor.

 

Ce avantaje ofera panourile decorative de perete?

Panourile decorative de perete sunt de regula fabricate din ipsos si pot avea o diversitate de modele si de culori. Modelele 3D sunt cu adevarat fascinante, deoarece ofera ochiului uman o adevarata aventura vizuala, completand in mod placut atmosfera.

 

In plus, acestea sunt mult mai durabile si mai rezistente decat tapetul clasic de perete si sunt ecologice, fiind realizate din apa si gips mineral.

 

Beneficiile panourilor decorative nu se opresc aici. Acestea izoleaza foarte bine din punct de vedere termic si fonic, sunt foarte rezistente la foc si asigura o buna aerisire a peretelui, astfel incat previn aparitia igrasiei.

 

Panourile decorative 3D din oferta NMC Design sunt ideale atat in spatii publice, cat si private. In plus, nu se deformeaza in timp si se pot schimba pentru a innoi aspectul incaperilor la preturi avantajoase. Panourile 3D pot fi folosite in orice incapere a casei, chiar si in baie. Atmosfera banala va fi complet schimbata. Acestea se incadreaza atat in stilul modern, cat si in stilul clasic de amenajare.

 

Gama variata de panouri decorative 3D online

Magazinul online NMC Design le ofera clientilor o gama variata de panouri decorative, in diferite forme, dimensiuni si culori. Aceste panouri aduc decorarea la un nivel cu totul nou, iar forma 3D a peretilor este inovativa si foarte moderna.

 

Panourile decorative 3D sunt usor de transportat si de instalat, asigura aderenta optima pentru vopseaua preferata a utilizatorilor si au o structura precisa si un design in relief foarte reusit.

 

Aspectul modern si eficienta materialelor din care sunt fabricate panourile decorative 3D sunt motivele pentru care potentialii clienti ar trebui sa ia in calcul o asemenea investitie. Camerele vor da incaperilor un aspect plin de viata si vor fi potrivite pentru fiecare gust si stil.

 

Moderne, clasice sau atemporale, confortabile sau austere, panourile decorative 3D dau un aspect rafinat oricarei incaperi, fiind ideale pentru living, dormitor, baie si bucatarie, pentru hoteluri si restaurante.

 

Calitatea si stilul sunt principalele caracteristici ale acestor panouri cu dimensiuni tridimensionale, care sunt lucrate cu dragoste pentru detalii. In plus, panourile sunt rezistente la socuri si pot fi folosite fara probleme si in zone cu umezeala.

 

Aceste panouri permit utilizatorilor crearea unui aspect deosebit si de a izola anumite zone. Panourile 3D sunt destinate pentru intreaga suprafata, fie ea restransa sau mai extinsa, sunt prevopsite si gata pentru vopsit, au o structura si o forma perfecta, precum si simetrii impecabile.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate