Cel mai periculos interlop din România a murit în închisoare! Fraţii Cămătaru răsuflă uşuraţi, duşmanul lor de moarte a fost găsit fără suflare

Cel mai periculos interlop din România a murit în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Iancu Trandafir, duşmanul de moarte al fraţilor Sile şi Nuţu Cămătaru, a fost găsit fără suflare. Trandafir era supranumit şi "Regele cocalarilor" şi era considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori din Capitală.

Iancu Trandafir a avut numeroase conflicte cu fraţii Cămătaru. Pe vremea când toţi trei erau în puşcărie, Regele cocalarilor şi-ar fi desemnat un "locotenent" să îl atace în toaletă pe Sile Cămătaru, însă planul a eşuat iar Sile Cămătaru a ieşit învingător în bătaia iscată. Apoi, tot Trandafir ar fi aranjat cu un alt deţinut să îşi înjunghie în timpul procesului pe Nuţu Cămătaru, mai ales că apăreau în faţa judecătorului în aceeaşi sală de judecată şi în aceeaşi zi, scrie evz.ro. Arma albă a fost confiscată, însă, iar planul lui Iancu Trandafir a eşuat şi de această dată.

Iancu Trandafir se simţise rău în ultima perioadă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul Penitenciar Rahova. Aceeaşi sursă scrie că interlopul a fost găsit mort, cauzele decesului nefiind cunoscute deocamdată. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: