Cel mai scump revelion din Romania! O familie a platit 90.000 de euro pentru o vacanta in Bahamas

O familie de români cu doi copii a plătit 90.000 de euro pentru a-şi petrece revelionul într-un resort de lux în Bahamas, cel mai mare preţ achitat vreodată în România pentru o vacanţă de Anul Nou, şi care include un apartament de 150 de metri pătraţi cu vedere la ocean şi valet la dispoziţie.

Distribuie pe:

fara descriere"Am vândut un pachet de 15 nopţi în Bahamas, la un resort de lux, pentru o familie cu doi copii, iar preţul aproximativ a fost 90.000 de euro", a declarat Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy Tour, grupul de agenţii de la care a fost cumpărată vacanţa.

Bilete de avion rezervate sunt la first class, categorie chiar şi de două ori mai scumpă decât business class, unde biletele au preţuri cel puţin duble sau triple faţă de cele de la clasa economic.

Javier Garcia del Valle spune că foarte puţini români zboară la first class, respectiv câteva zeci pe an. Apartamentul închiriat în Bahamas are aproximativ 150 de metri pătraţi, iar camerele au paturi cu apă, trei băi şi o terasă cu vedere la ocean. Familia care a închiriat apartamentul are şi un valet la dispoziţie.

"Turiştii au posibilitatea să se răsfeţe la SPA, să înoate în zece piscine şi, evident, să facă croaziere pentru a vizita arhipelagul Caraibelor. Vor face scufundări şi snorckeling, vor înota cu delfinii şi se vor delecta cu preparate ale bucătăriei locale", a mai spus directorul Happy Tour Group.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate