Cel mai tare compliment primit de presedintele ales al Romaniei! Nevasta ambasadorului SUA despre Klaus Iohannis: "I se parea ca seman cu Arnold Schwarzenegger!"

Klaus Iohannis a dezvaluit ca Sheila Kast, sotia ambasadorului Americii in Romania intre 1998 si 2001, James Rosapepe, i-a spus ca seamana cu Arnold Schwarzenegger.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereKlaus Iohannis marturiseste in cartea “Pas cu pas”, pe care a lansat-o recent, ca a avut, in calitate de primar al Sibiului, o relatie excelenta cu ambasadorul SUA, James Rosapepe, si cu sotia acestuia, Sheila Kast, reporter la un post de radio american. fara descriereRosapepe si Kast au scris impreuna o carte, “Dracula is dead”, despre experienta lor in Romania. “Exista pasaje magulitoare pentru mine, care se refera la reusitele mele in calitate de primar”, dezvaluie Iohannis in “Pas cu pas”. fara descrierePresedintele ales al Romaniei a marturisit ca a descoperit un detaliu nostim in cartea americanilor: “Imi amintesc de faptul ca m-a amuzat sa aflu din carte ca Sheilei Kast i se parea ca seman cu Arnold Schwarzenegger”. Actorul american de origine austriaca, celebru pentru filmele de actiune, a facut cariera si in politica, ocupand functia de guvernator al Californiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate