Cel mai temut interlop al Capitalei a iniţiat o operaţiune INCREDIBILĂ de localizare a lui Salam, la Milano. Nici un mafiot n-a mai făcut aşa ceva. "Omul ăla nu e singur pe lume"

Mircea Nebunu, metodă inedită de a-i speria pe "răpitorii" lui Salam. Uite ce a făcut liderul clanului Sportivilor.

Autor: Lili Lascar

Cel mai mediatizat eveniment al săptămânii trecute, un incident cu iz...mafiot, l-a avut în centru pe manelistul Florin Salam. Acesta a fost agresat de un fin al lui, Lower Stan, la o nuntă, apoi ar fi fost luat cu o maşină de doi indivizi controversaţi zişi "Giani" şi "Berică".

Ei bine, timp de mai multe ore, nimeni, nici măcar familia, nu a ştiut nimic despre Salam, cuvântul "răpit" fiind deseori rostit printre invitaţii evenimentului unde artistul a fost lovit.

O operaţiune inedită de localizare a lui Salam a fost iniţiată chiar în România de bunul prieten al cântăreţului, Mircea Nebunu, nimeni altul decât temutul lider al clanului Sportivilor.

Citeste si: Ce spun astrologii despre trauma suferită de Florin Salam? "Îi va fi greu să suporte această presiune" Solistul are un destin tumultuos

Ei bine, afaceristul le-a încredinţat subordonaţilor lui de la Milano misiunea de a-l găsi pe solist şi de a se asigura că acesta ajunge în siguranţă la următoarele concerte şi apoi în ţară.

Mircea Nebunu, metodă inedită de a-i speria pe "răpitorii" lui Salam. "L-au băgat unii într-o maşină"

Partea uluitoare acum începe... Cum credeţi că a dat directivele necesare Mircea Nebunu? Nu prin "canale" secrete sau prin "locotenenţi", cum se obişnuieşte în astfel de clanuri, ci...la

vedere, într-o transmisiune directă, pe facebook, care a strâns 320.000 de vizualizări, o cifră pe care şi marii artişti ai ţării ar trebui să fie invidioşi.

Transparent, fară să înjure sau să ameninţe, Mircea Nebunu i-a somat pe bărbaţii care l-au luat pe Salam de la nuntă, să îl lase să plece sau măcar să-i permită să-şi sune apropiaţii, să le spună ce se întâmplă cu el.

Mai mult decât atât, liderul "sportivilor" le-a cerut urmăritorilor lui să distribuie mesajul, să ajungă la cât mai mulţi oameni care ar putea să dea detalii despre starea lui Florin Salam.

" Distribuiţi puternic mesajul, să ajungă la cei care sunt cu Salam şi la alţii care ar putea să ne spună ce e cu el. Nu mai ştim nimic de Salam. Are telefonul închis, l-au băgat unii într-o maşină după ce a fost lovit cu pumnul şi vrem să-i dea drumul, sa se ducă la hotel, în siguranţă.

Vrem doar să ştim ca e bine. Să ştiţi că omul ăla nu e singur pe lume, să faceţi voi ce vreţi cu el", a spus Nebunu.

Mesajul a fost distribuit de 6935 de ori şi a avut efect, interlopul primind in direct tot felul de mesaje cu amănunte despre "răpirea" unuia dintre cei mai îndrăgiţi manelişti din România.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Betty Stoian, PRIMA REACŢIE după ce tatăl ei a ajuns în ţară. Uite cum se simte acum fiica manelistului. Poza aceasta spune TOT!

Betty Stoian nu se opreşte aici! Fiica lui Salam are 18 ani şi abia a născut, dar deja se gândeşte la a doua sarcină

Detalii incredibile despre agresarea lui Florin Salam. O "brigadă" de interlopi l-a apărat pe manelist. "Băieţii lui Bercea Mondialul" EXCLUSIV!

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau 22.500 de lei! Va fi lege în România. Cine va primi banii

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Află cât mai ai de trăit. Totul durează 10 secunde

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies