Cel mai trist Craciun pentru Mihai Constantinescu: "S-a dus spre lumina, acolo unde-si dorea sa ajunga" - Uite ce vis bizar a avut cu sora lui care a murit

Mihai Constantinescu este trist fiindca este primul Craciun pe care il petrece fara sora lui, Ileana, care a murit in 2014. Femeia avea cancer.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitat la emisiunea lui Catalin Maruta, Mihai Constantinescu a vorbit despre pierderea lui. Ileana, sora lui, a murit in urma cu cateva luni dupa ce a pierdut lupta cu cancerul.

"Am avut un vis cu sora mea. Era un pic intuneric. Eu mergeam in fata, ea era in spate. Ii spuneam hai mai repede. In fata mea a aparut un glob de lumina. Era ea. A plecat in stanga cu o viteza inimaginabila. Mi-am zis in vis ca Ileana a ajuns acolo unde si-a dorit sa ajung, la lumina. Sunt linistit, este bine. Dupa, anumite lucruri care eu nu m-as fi gandit ca s-ar fi implinit, s-a implinit. In fiecare zi imi doresc sa o sun de cateva ori, petreceam foarte mult timp. A fost o fiinta foarte puternica, era optimista. A dus 8 ani boala pe picioare. Nu ne-a dat niciodata senzatia ca sufera. Nu a tinut la nimic material", a spus Mihai Constantinescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate