Cel mai vesel loc de veci din țară! Cum arată mormântul Denisei Manelista

Moartea Denisei Manelista a îndoliat și tulburat o țară întreagă, artista de doar 27 de ani stingându-se după o lungă agonie. Iar acum, la aproape doi ani de la tragedie, mormântul în care își doarme somnul de veci cântăreața este îngrijit exemplar.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mama Denisei Manelista, Geta Dovleac, precum și rudele artistei merg zilnic la cimitirul în care a fost înmormântată artista. Iar mormântul artistei este, și acum, cel mai plin de culoare loc de veci de acolo și, probabil, chiar din țară.

Citeste si: Asemănare incredibilă între Denisa Răducu și o mare fană a ei: ”Ea mi-a salvat viata, datorita ei eu trăiesc azi!”

Citeste si: „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos: „Mulțumesc bunului Dumnezeu că am reușit să ajung pe muntele sfânt”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Un admirator italian şi-a tatuat portretul Denisei Manelista! Uite cum arată braţul lui Marco!

O curățenie perfectă, zeci, dacă nu sute de jucării de pluș, fotografii și flori proaspete în fiecare zi. Așa poate fi recunoscut mormântul Denisei Manelista, înmormântată în satul ei natal. ”Nu e zi în care să nu meargă cineva la mormânt, să nu deretice pe-acolo, să nu ducă flori. Mama ei merge cel mai des, dar toate rudele trec pe acolo măcat o dată pe săptămână. Și vin o mulțime de admiratori de-ai Denisei, oameni care nu au uitat-o. I-au dat chiar și o diplomă, i-au pus-o pe mormânt. Nu a fost uitată...”, ne-a spus una dintre rudele Denisei Manelista.

Mai mult, ne-au dezvăluit cei de acolo, toți cei care trec pe la mormântul Denisei manelista lasă acolo ceva. Fie o jucărie de pluș – regretata cântăreață iubind enorm aceste lucruri -, fie flori, fie fotografii cu ea. Și, culmea, deși Geta Dovleac, mama artistei, tot dă din jucăriile de pluș copiilor care nu au posibilități financiare sau, pur și simplu, vor una de acolo, mormântul Denisei Manelista nu duce niciodată lipsă de asemenea obiecte, în jurul monumentului funerar fiind o adevărată colecție.

Ultimele cuvinte ale Denisei Manelista, dedicate surorii ei

La aproape doi ani de la moartea Denisei, Geta Dovleac mama artistei spunea, pentru WOWbiz.ro, că nu mai are pentru ce să trăiască. Iar momentul în care fiica ei s-a stins din viață este cel de care își aminteste ca și cand s-ar fi întâmplat ieri. “Ade! De trei ori la rând a spus “Ade” și eu eram cu mâna pe ea. (…) De trei ori a strigat-o pe Ade. Nu mama, nu a zis mama, a zis Ade. Dar fără vlagă…”, spune Geta Dovleac, mama Denisei Manelista, plângând așa cum doar o mamă care și-a pierdut odorul o poate face.

 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa cu ceva vreme înainte de a muri.  Din păcate, Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Galerie foto 
Citește și:

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! Cum i-a răspuns la atacurile din ultima vreme

Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies