Cel puţin trei morţi şi zeci de răniţi, după ce un tren Amtrak a deraiat, a căzut de pe un pod şi s-a prăbuşit pe o autostradă din statul Washington

Un tren al companiei Amtrak a deraiat, luni, pe un pod din comitatul Pierce, prăbuşindu-se şi blocând benzile de sud ale unei autostrăzi din apropierea oraşului Tacoma, statul Washington, informează site-ul postului NBC.

Autor: T.S.
Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 70 au fost rănite în urma accidentului feroviar produs în statul american Washington, anunţă surse citate de presa americană.
 

În tren erau 78 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, transmite postul KIRO, iar printre răniţi sunt şi persoane aflate în vehiculele aflate pe autostradă, scrie Mediafax. 
 

 

Iniţia,s-a anunţat că mai multe persoane au murit în urma accidentului feroviar din SUA, potrivit autorităţilor, citate de NBC News.
 
"Există mai multe victime în urma deraierii trenului Amtrak", a comunicat Poliţia.
 
Autorităţile încearcă să afle circumstanţele producerii accidentului.
 
Amtrak a confirmat că unul dintre trenurile companiei este implicat în accident, însă a refuzat să dea mai multe detalii.
 
"Suntem la curent cu incidentul care implică un tren Amtrak 501. Vom da mai multe detalii când acestea vor deveni valabile", a declarat un operator Amtrak pe pagina de Twitter.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies