Cele mai bune sporturi de iarnă pentru copii

Vacanța de iarnă este un motiv de mare bucurie pentru copii, care de-abia așteaptă să se joace cu bulgări, să facă oameni de zăpadă, să meargă pe schiuri ori să alunece pe patine, snowboard și săniuțe. 

copil
Autor: Amalia Florea

In articol:

Vacanța de iarnă este un motiv de mare bucurie pentru copii, care de-abia așteaptă să se joace cu bulgări, să facă oameni de zăpadă, să meargă pe schiuri ori să alunece pe patine, snowboard și săniuțe. 

Dacă vreți să fie oferiți celor mici bucuria unor sărbători la munte, în aer curat și peisaje de poveste, alegeți destinații turistice unde să poată practica cele mai bune sporturi de iarnă pentru copii:

Ski

Cea mai inspirată alegere pentru o vacanță de iarnă activă, în mijlocul naturii, este o stațiune de ski, unde toată lumea are posibilitatea să se distreze, iar părinții petrec timp de calitate împreună cu cei mici, după un an întreg de alergătură și stres.

Dacă vreți să-l așteptați pe Moș Crăciun pe pârtie, alegeți dintre variatele oferte de ski în Austria, cea mai bună destinație turistică pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Găsiți aici stațiuni de lux, dar și cabane rustice ori pensiuni accesibile. Infrastructura montană este printre cele mai bune din lume: toate echipamentele, dotările și mijloacele de transport pe trasee sunt modernizate, iar pârtiile sunt adevărate labirinturi printre brazi și culmi înzăpezite.

Orientați-vă către un loc potrivit nivelului de pregătire al micilor schiori, ca să vă bucurați de o vacanță liniștită, fără incidente. Majoritatea stațiunilor montane oferă cursuri de inițiere în ski, sunt monitori specializați care știu cum să-i învețe pe pitici tainele alunecatului pe bețe.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Juniorii vor fi fericiți să zboare pe aripi de zăpadă şi se vor simți în vacanța de iarnă ca într-un basm în care ei sunt supereroii. 

Snowboard

În multe stațiuni de ski există trasee speciale și piste de snowboard, un sport de iarnă spectaculos, iubit de copii pentru că le hrănește spiritul de aventură și le permite să practice și în anotimpul rece una dintre activitățile lor preferate, skateboarding-ul,  sub o altă formă. 

Nu trebuie să investiți în echipamente de snowboard, se găsesc de închiriat la centrele de la baza de pornire în trasee montane. Dacă însă vreți să oferiți celor mici un cadou de Crăciun mai deosebit, cumpărați-le o placă de snowboard potrivită pentru vârsta lor și pentru nivelul de pregătire pe care îl au în acest sport. 

Achiziționați și echipamente de protecție: cască, cotiere, genunchiere, ochelari de zăpadă. Nu în ultimul rând, alegeți o stațiune montană unde să beneficiați de piste pentru începători. Copiii vor fi fericiți să zboare peste culmile albe, într-o vacanță plină de adrenalină.

Patinaj

Iernile copilăriei aduc și bucuria lunecușului, chiar dacă este vorba despre iazul înghețat din satul bunicilor, despre patinoarul din parc sau despre un derdeluș mai șerpuit.

Pentru juniori aveți la dispoziţie excursii de iarnă și vacanțe de Crăciun în care să le arătați frumusețea sportului pe patine. Alegeți destinații clasice, orașe de munte sau stațiuni cu tradiție, unde sunt amenajate patinoare și piste de toate dimensiunile, atât pentru patinaj artistic, cât și pentru patinaj viteză.

Cei mici vor deprinde astfel eleganța mișcărilor și iscusința piruetelor pe ritmul muzicii vesele care se aude pe ring. Se vor amuza teribil când vor mai lua o căzătură sau două, căci așa-i la început de drum în orice sport.

Patinajul este unul dintre cele mai bune sporturi de iarnă pentru copii mari și mici, fiindcă ajută la creșterea și dezvoltarea lor armonioasă și la formarea unei bune coordonări în mișcări. Cei mari îi pot însoți și ei pe luciul gheții, pentru momente de neuitat în familie.

Mergeți cu copiii în vacanță la ski, bucurați-vă împreună de spectacolul snowboardului și farmecul patinajului, ca să aveți sărbători active, pline de veselie!

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar Ortodox NOIEMBRIE 2022. Astăzi are loc sărbătoarea Sfântului Andrei

Calendar Creștin Ortodox, miercuri, 30 noiembrie 2022. Sfântul Andrei, sărbătoare cu cruce roșie și dezlegare la pește!

Sfântul Andrei 2022. Află când se pune grâul la încolțit de Sf. Andrei

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Bomba dimineții despre ȚIRIAC! Nimeni nu se aștepta la asta de la miliardar. Abia acum s-a aflat

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Culiță Sterp, condamnat la închisoare. A omorât un om și a ținut totul ascuns?

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies