Cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice VIDEO

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice Puterea dragostei. VIDEO exclusiv

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descrierefara descriere


In articol:

Au fost multe momente comice la Puterea dragostei, episoade care i-au făcut pe telespectatori să se amuze și să se atașeze și mai mult de concurenții din emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D.

Care sunt cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice de la Puterea dragostei

Puterea dragostei este o emisiune cu de toate: iubire, ură, certuri și scandaluri, farse și glume. Telespectatorii s-au îndrăgostit rapid de concurenții care au mers la Istanbul pentru a-și găsi sufletele-pereche. Jador a fost protagonistul multor faze comice, prietenul lui, Bogdan Mocanu, i-a fost mai mereu alături atunci când avea nevoie de un partener cu care să facă glume sau farse.

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice Puterea dragostei: Roxana de la Puterea dragostei a căzut pe scări

Faze comice Puterea dragostei

Faze comice Puterea dragostei. Momente comice de la Puterea dragostei. Roxana de la Puterea dragostei a rămas în memoria telespectatorilor emisiunii cu căzătura ei pe scări. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, foarte mulată, și cu sandale cu toc, Roxana mergea în vizită în casa băieților împreună cu o altă concurentă, Simona. Pentru că avea în mână un ghiveci cu o plantă și pentru că era ocupată să discute cu băieții, lăudându-se că reușise să le strice o farsă, nu a fost atentă la coborârea pe scări și i-a alunecat un picior.

Citeste si: De ce s-a certat Jador cu Bogdan Mocanu! Cu cine l-a înlocuit manelistul pe prietenul său de la Puterea Dragostei

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Roxana îl face praf pe Andy, după ce a târât-o în scandalul videoclipului lui Dani Mocanu. Manelistul riscă închisoarea pentru discriminare | EXCLUSIV

Citeste si: Apariția șocantă a lui Jador de la Puterea Dragostei. Cel mai iubit manelist, în rol de travestit

 

Degeaba a încercat Roxana să se redreseze, controversata concurentă de la Puterea dragostei a căzut în fund pe trepte, în hohotele de râs ale tuturor celor care văzuseră scena.

Episodul căzăturii Roxanei pe scări a fost parodiat mai târziu în emisiune de către Jador. Concurentul și-a pus o perucă și a refăcut momentul în care ea se prăbușește pe trepte.

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei: Jador o imită pe Roxana și face o criză de nervi când îi vede pe Mocanu și Ana Maria Lintaru împreună în grădină

Faze comice Puterea dragostei

Jador și Alex Bobicioiu și-au pus peruci și le-au imitat pe Roxana și Ana Maria Lintaru. În timp ce Mocanu și "Ana" erau împreună în grădină, "Roxana" intră val-vârtej în casă și face scandal. Jador a parodiat episodul în care, într-o criză de gelozie fără precedent, Roxana, proaspăt întoarsă în casa Puterea dragostei, vrea să îi ia la bătaie pe Bogdan Mocanu și Ana-Maria Lintaru.

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei: Bogdan Mocanu, avertisment pentru Ana Lintaru

Faze comice Puterea dragostei
 

În testimoniale, Bogdan Mocanu o avertizează pe iubita lui din acea perioadă, Ana Lintaru, că nu are voie să stea de vorbă cu alt bărbat în afara casei și a emisiunii. (Citește și: Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! Război total între femeile din viaţa lui Bogdan Mocanu!

"Ana Maria Lintaru Nicoleta Guță, dacă te prind, când te duci acasă, că umbli cu alt hăndrălău, eu promit că-ți fac inimă neagră. Promit că-ți fac inimă neagră, dacă faci twerk pentru alt băiat, ai auzit?", a glumit Mocanu.

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei: Bogdan Mocanu și Mary se iau la bătaie și își sfâșie hainele de pe ei

Faze comice Puterea dragostei
 

La începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, între Mary și Bogdan Mocanu părea că se înfiripă ceva. Deși ei susțineau că sunt doar buni prieteni, ceilalți concurenți erau convinși că între ei până la urmă se va naște o poveste de dragoste.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Fizz? Imaginea care ar da-o de gol a stârnit controverse pe internet

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu anunță: “Perversul de pe Târgu Ocna intră în locul meu în casă! Mariano, pregătește-te!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la mișto de fani! A fost fotografiat purtând cămașa iubitei lui, Andra de la Puterea Dragostei! „N-are bani de haine”

Mary și Bogdan Mocanu au început să se hârjonească și să se tragă de haine. Rapid a degenerat situația, iar cei doi concurenți au ajuns să-și sfâșie hainele. Mary i-a făcut praf tricoul, iar Mocanu a lăsat-o în sutien și înfășurând-o într-o plapumă.

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice Puterea dragostei: Bianca Comănici cade după ce Simona îi trage scaunul

Faze comice Puterea dragostei
 

Pe lista fazelor comice de la Puterea dragostei se află și episodul în care Simona îi trage scaunul Biancăi, atunci când ea vrea să se așeze la masă. Simona e pe fază și, chiar când Bianca vrea să se așeze, trage scaunul! "Roxana, nu ai văzut că i-am tras scaunul Biancăi și a căzut?", s-a lăudat Simona. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate