Cele mai importante părţi pozitive ale jocurilor de tip shooter

Shooterele sunt unele dintre cele mai căutate jocuri alături de RPG-uri şi vin cu o serie de părţi pozitive pentru care sunt recomandate nu doar de jucători, ci şi de cercetători, care au inclus jocurile video în gama lor de subiecte de studiu.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

 Cele mai importante părţi pozitive ale jocurilor de tip shooter
Cele mai importante părţi pozitive ale jocurilor de tip shooter


In articol:

Rivalcheats.com explica cele mai importante părţi pozitive ale jocurilor shooter.

Unele jocuri, precum Call of Duty: Modern Warfare, oferă joc şi artă pe acelaşi ecran

Cele mai multe jocuri moderne sunt adevărate opere de artă şi acest lucru este valabil şi pentru Call of Duty: Modern Warfare. De la modul în care se mişca iarba atunci când playerul se mişcă şi până la noţiunile din fizică ce respectă principiile din viaţa reală, fiecare element este atent analizat şi gândit astfel încât jocul să fie cât mai realist.

La toate acestea se adăugă şi skinurile pentru arme, costumele, detaliile personajelor şi detaliile din mediu. Numeroşi gameri aleg să se joace astfel de jocuri pentru feelingul dat de experienţă programatorilor şi designerilor din spatele acestor jocuri, considerate adevărate opere de artă.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Majoritatea jocurilor oferă posibilităţi nelimitate de abordare

Shooterele vin cu posibilităţi nelimitate de abordare. Jucătorii pot alege să joace aşa cum le place. În timp ce anumite persoane prefera să fie în centrul acţiunii şi să simtă acea adrenalină specifică, alte persoane prefera să rămână în umbră, să tragă de la distanţă şi să folosească tehnic armele. Shooterele oferă posibilităţi pentru toată lumea, ceea ce le face foarte atractive.

Toate jocurile bune oferă posibilitatea de a dezvolta strategii chiar şi în viaţa reală

Numeroşi jucători de shootere îşi dezvoltă gândirea analitică şi strategică în shootere. În primul rând sunt cei care găsesc cheaturi Warfare de aici https://rivalcheats.com/cod-modern-warfare-cheats/ şi citesc foarte mult despre modul în care pot obţine beneficii în joc, manipulând anumite situaţii în propriul avantaj.

De asemenea, sunt şi playeri care preferă să crească natural, caz în care vor analiza cu atenţie fiecare armă, fiecare harta şi fiecare costum, astfel încât să le aleagă doar pe cele mai bune. Aceasta gândire strategică se va dovedi utilă şi în viaţa reală ori de câte ori playerul are nevoie să ia decizii şi să planifice anumite acţiuni.

Toate jocurile sunt o sursă importantă de relaxare

Chiar dacă foarte multe persoane vor fi tentate să spună că jocurile pe calculator, în special shooterele implica un consum mare de energie, realitatea contrazice această afirmaţie. Chiar dacă jucătorii par activi, se mişcă şi uneori chiar se enervează, în realitate, jocul este o importanţă sursa de relaxare după o zi obositoare.

Nivelul de serotonină din creier creşte considerabil atunci când o persoană practică o activitate care îi place, iar dacă jucătorul a aşteptat cu nerăbdare să iasă de la job pentru a ajunge la calculator, acolo unde o echipă de prieteni din întreaga lume îl aşteaptă să se joace, în momentul în care în final reuşeşte, cu siguranţă îşi va lua doză de energie şi voie bună pentru restul zilei, chiar dacă se joacă, spre exemplu, doar o oră.

Toate aceste părţi pozitive ale shooterelor au făcut ca acestea să fie recomandate în anumite situaţii chiar de către specialişti, din diverse domenii, inclusiv de medici în terapie, aşa cum se întâmplă în cazul în care este nevoie de o sursă de distragere a atenţiei de la durere, când sunt recomandate jocuri cât mai captivante.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate