Cele mai importante sfaturi pe care Anca Serea le-a primit de la mama ei! Iată de ce i-a spus să facă mulţi copii

Anca Serea şi mama ei au o relaţie extrem de frumoasă ţi apropiată.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Anca Serea esta dintre cele mai frumoase vedete de la noi şi are o familie cu adevărat impresionantă. Are cinci copii şi o viaşă ocupată, dar pe chipul ei nu se citeşte niciodată oboseala. Se pare că cel mai important sfat pe care i l-a dat mama ei vreodată a fost acela de a avea mai mulţi copii. 
 

 

"În primul rând mi-am dorit să nu se schimbe niciodată, adică să nu îşi piardă modestia, după aceea, dacă are posibilitatea să ajute pe cei mai slabi decât ea, să facă cât mai mulţi copii pentru că eu nu am avut decât doi şi puţine rude şi am tânjit toată viaţa după mai multă lume în jurul meu şi să aibă parte de multă, multă fericire. Când am văzut-o prima dată la tv am simţit o mândrie nemărginită pentru că cineva, odată, mi-a prezis că ea va ajunge mare, dar cum noi nu credem în pronosticuri de genul acesta, am luat-o ca atare şi uite că Dumnezeu a ajutat-o să ne reprezinte familia, să reprezinte câteodată chiar şi ţara şi eu m-am bucurat nespus de mult. V-am spus că ce apreciez cel mai mult la copilul meu este că şi-a păstrat modestia şi este la fel de ingenuă cum a fost tot timpul", a spus mama Ancăi Serea într-un interviu, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 
 
fara descriere
 
Vedeta şi cea care i-a dat viaţă se mândresc cu o relaţie cu adevărat specială, apropierea dintre ele fiind cu adevărat emoţionantă. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate