Cele mai importante transferuri făcute de Dinamo în acest sezon. Dulăii domină handbalul intern

Autor: Clara Ionescu

CS Dinamo este unul dintre marile cluburi sportive ale României. Ba chiar dacă ne luăm doar după medaliile obținute la diferitele discipline, vom observa că este clubul cu cele mai multe din țară, deci poate fi catalogat fără probleme drept cel mai de succes club sportiv din România.

Unul dintre motivele pentru care Clubul Sportiv Dinamo are un succes atât de mare este secțiunea de handbal a clubului care face constant performanță.

„Dulăii”, așa cum sunt porecliți cei de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, domină constant campionatul intern și reușesc chiar și performanțe pe plan european de multe ori. Meciurile cu echipele mari din Europa nu mai sunt de mult o necunoscută pentru Dinamo și asta se simte pentru că nivelul echipei este extrem ridicat.

Sigur că mai apar și momente dificile ca în viața oricărui club mare însă asta este ceva natural și echipa știe să treacă peste ele. Un motiv important pentru asta este și faptul că se fac constant transferuri importante care pot să întărească constant lotul.

Cheia succesului este să rămâi mereu doritor să faci mai mult, să continui munca și lupta și să te gândești doar la performanțele viitoare. Asta face și Dinamo constant și pentru că aduce constant cei mai buni jucători, își continuă dominația în handbalul românesc. Cei care pun la pariuri pe handbal nu ar trebui să ignore forța echipei, mai ales având în vedere ce jucători au venit în acest sezon.

Citește în continuare pentru a afla despre cine este vorba.

Ce jucători a adus Dinamo în această iarnă pentru a-și întări echipa

Citeste si: Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”- kanald.ro

Citeste si: Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil- stirileprotv.ro

1. Vladimir Cupara

Vladimir Cupara a venit în această iarnă la Dinamo București. El este portarul naționalei Serbiei și unul dintre cele mai importante nume de la reprezentativa sârbă. Talentul său nu poate fi contestat și cu siguranță va ajuta echipa în plan defensiv, oferind mai multă siguranță unei apărări care se descurca bine oricum, însă avea nevoie să fie întărită.

2. Tudor Buguleț

Un alt nume important care a sosit la CS Dinamo în această iarnă este Tudor Buguleț. Era relevant mai ales în contextul în care echipa din Ștefan cel Mare are nevoie de mai mulți jucători români și a fost dorit intens de antrenor.

Citeste si: ”Ea a murit cu oful lui. Probabil că fiul Zinei se aștepta să moștenească niște sume mari de bani.” Ce dezvăluiri dureroase a făcut patronul azilului în care Zina Dumitrescu a locuit- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat- radioimpuls.ro

În afară de aceste două nume mari, cei din conducere au confirmat pentru presă că în vară mai sosi la Dinamo un alt jucător foarte bun. Nu poate fi dezvăluită identitatea sa în acest moment, însă știm că a jucat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial proaspăt încheiat. Drept urmare, nu poate fi vorba decât de un handbalist foarte talentat care va face echipa mai puternică pe termen lung.

Așadar, dacă ești un mare fan al handbalului sau dacă abia acum intri în lumea acestui sport, ar trebui să ai în vedere transferurile de mai sus când analizezi situația campionatului intern. CS Dinamo rămâne cea mai puternică echipă, fără urmă de îndoială și aceste transferuri nu fac decât să confirme asta.

sursa foto: unsplash.com

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum tratezi cele mai comune afecțiuni ale pielii: acneea, eczema, rozaceea

Un membru al familiei a decedat și cauți un loc de veci? 

Întrebare: ce este veselă, colorată și mereu primitoare? Răspuns: mobila de living!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender!

Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

„Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies