Cele mai intalnie vise si semnificatiile lor. Descifreaza mesajele!

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat sa interpreteze visele pentru a da un posibil inteles vietii lor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Anumiti psihologi, cum este cazul lui Sigmund Freud si Carl Jung, s-au bazat pe teoria potrivit careia visele sunt o reprezentare a propriilor noastre temeri si dorinte pe care le avem in subconstient.

Totodata, exista foarte multe simboluri care ne apar in minte atunci cand dormim si care au acelasi inteles pentru toti, fiind legate de probleme cotidiene foarte des intalnite in viata multor persoane. Mai mult, sunt psihologi care sustin ca visele ne ofera informatii cu privire la sentimentele si trairile noastre interioare de care s-ar putea sa nu fim constienti.

Iata cele mai intalnite vise si semnificatiile lor:

Visezi paianjeni

Paianjenii sunt asociati cu manipularea. Potrivit Cynthiei Richmond, terapeut comportamental si expert in vise, citata de Huffington Post, asta inseamna fie ca esti manipulata sau, la randul tau, manipulezi.

Expertul iti sugereaza sa te intrebi daca esti o persoana care se lasa condusa de altii, iar daca raspunsul este "Da", atunci cauta moduri prin care sa te protejezi. In cazul in care tu esti cea careia ii place sa detina controlul, vezi ce poti face pentru a-ti schimba comportamentul.

Visezi ca esti urmarita

Daca visezi ca cineva te urmareste poate insemna faptul ca vrei sa eviti anumite probleme sau persoane. Potrivit lui Richard Nicoletti, psihoterapeut la Institutul Jung din Boston, in acest context este important sa identifici problema sau persoana in cauza.

O alta interpretare este ca fugi de propriile tale emotii, vrei sa eviti ceva dureros, care te enerveaza sau de care iti este frica.

Citeste continuarea!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate