Cele mai luxoase hoteluri din lume! Cat costa si unde se afla

Petreceri exclusiviste, hoteluri luxoase, plimbari cu limuzina si elicopterul: acestea sunt atributele unui statut social la care majoritatea romanilor doar viseaza.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Lover’s Deep Luxury Submarine, St Lucia

Circa 130.000 euro costa o noapte pe cel mai scump hotel din lume. De fapt, este vorba despre un submarin care circula prin apele oceanului si ofera senzatii tari clientilor.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Hotel President Wilson Royal Penthouse Suite, Geneva, Elvetia

fara descriere

Un penthouse urias de 1.800 mp cu geamuri blindate, in apropierea sediului ONU, care si-a luat si numele dupa cel de-al 28-lea presedinte al SUA. Cladirea se afla pe malul lacului Geneva si are vedere la Alpii elvetieni.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Four Seasons Hotel Ty Warner, New York

fara descriere

Constructia hotelului a inceput in 1989, a durat 7 ani si a costat 50 milioane dolari. A meritat investitia: camerele au vedere panoramica 360 grade iar finisajele sunt din aur si platina. O noapte la Four Seasons ajunge la 50.000 dolari.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Raj Palace Hotel, Jaipur, India

fara descriere

Cel mai scump hotel dintr-o tara saraca precum India este Raj Palace. De fapt, hotelul este cel mai scump din Asia, iar o noapte aici costa chiar si 30.000 euro.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Laucala Island Resort Hilltop Estate, Fiji

fara descriere

Avantajul clientilor care vin aici este ca au la dispozitie propria insula. Problema este ca se ajunge dfestul de greu aici, pentru ca ai nevoie de o invitatie din partea proprietarului, nimeni altul decat Dietrick Mateschitz, cel care a inventat cea mai cunsocuta bautura energizanta din lume. Practic, vorbim despre un resort cu circuit inchis, insa chiar si asa, clientii platesc bani grei pentru o saptamana aici.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Grand Resort Lagonissi Royal Villa, Atena, Grecia

fara descriere

Un hotel extravagant situat pe Riviera Ateniana, cu 10 restaurante, 197 camere si 76 apartemante. Clientii se pot bucura de plimbari cu elicopterul, cu iachtul sau cu limuzina. 35.000 euro costa o noapte aici.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes, Franta

fara descriere

Un hotel celebru si adorat pentru cei care adopta un stil de viata extravagant. Grand Hyatt a fost infiintat in 1929 de o familie nobila de italieni si este decorat intr-un stil unic. Pentru suma corecta, poti inchiria camere cu jacuzzi personal, din care poti sa admiri celebrul Bay of Cannes.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Palms Casino Resort, Las Vegas, Nevada

fara descriere

653 de camere de o opulenta uluitoare formeaza cel mai cunoscut hotel din Las Vegas, un oras al pariorilor si al nuntilor facute peste noapte. Clientii cu dare de mana pot inchiria Sky Villa, care are 800 mp si este situata la etajul 6 al hotelului. O noapte aici ajunge si la 30.000 euro.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Hotel Plaza Athenee, Paris, Franta

fara descriere

Plaza Athenee este un hotel de top din Paris. Vedete si oameni de afaceri vin si se cazeaza aici, preferand etajul 5, acolo unde se afla cel mai mare apartament din stabiliment. O noapte aici costa pana la 25.000 euro. Hotelul are vedere directa la Your Eiffel.

Cele mai luxoase hoteluri din lume! Burj al Arab, Dubai

fara descriere

Este cel mai inalt dar si cel mai cunoscut hotel de lux din lume. In general, Burj Al Arab este considerat echivalentul stilului de viata extravagant al milionarilor care vin sa-si faca concediile in Dubai. Burj Al Arab este proiectat de celebrul Tom Wright si este inspirat din forma unei „panze” de ambarcatiune umflata de vant. Este primul hotel de 7 stele din lume.

Sursa: traveltoplist.com

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate