Cele mai mari secrete ale războinicilor de la Exatlon! Alin a dormit într-o rulotă, Iulian a avut un piton, iar Doru s-a luptat în cuşcă EXCLUSIV

Cele mai mari secrete ale războinicilor de la Exatlon sunt dezvăluite azi de WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Războinicii de la Exatlon sezonul 2 formează o echipă redutabilă, însă fiecare dintre ei a avut momente mai puţin faste în viaţă. Unii dintre ei au secrete care nu au ieşit până acum la iveală.

Alin Andronica plecat în Germania pentru a munci, după ce o accidentare i-a pus capăt carierei fotbalistice în ţară. La început i-a fost foarte greu: a lucrat în construcţii şi a dormit într-o rulotă.

Ulterior a început să joace din nou fotbal pentru o echipă locală şi s-a ”mutat” în vestiarul acesteia.

Iulian Pîteavrea să se apuce de sărituri-freestyle cu schiurile şi să ajungă la Olimpiadă. El a fost dat afară din Federaţia Română de Schi după un conflict dur cu antrenorul său. Ulterior au apărut imagini cu Pîtea plin de sânge, bătut de acesta. În urmă cu câţiva ani, Iulian a fost proprietarul unui piton regal, un şarpe extrem de veninos pe care l-a dat unui prieten pentru că nu mai avea timp să-l îngrijească.

Doru Meseşana locuit 7 ani în Spania, timp în care a muncit, iar cu banii de acolo şi-a luat casă şi maşină. Acolo a lucrat în domeniul decoraţiunilor interioare, iar în timpul liber a luptat în cuşcă, fiind legitimat la un important club de MMA. Cel mai greu moment din viaţa lui îl consideră acela în care i-au murit bunicii.

Corina Petruţs-a adaptat cel mai greu în Dominicană pentru

că este pentru prima oară când pleacă de lângă familie pentru o perioadă mai lungă de câteva zile. Tatăl Corinei a murit când era foarte mică şi a fost crescută mai mult de bunici.

Beatrice Olaru a luat primul contact cu fitness-ul după ce a fost angajată ca recepţioneră la o sală din Iaşi. La un moment dat, când s-a eliberat un post de antrenor, Beatrice a fost trimisă la cursuri.

În copilărie, Olaru a practicat handbalul

Ana Otovşa făcut parte din lotul olimpic la lupte libere, însă a renunţat la acest sport pentru că nu se mai putea întreţine financiar la nivel de performanţă. Înainte de lupte a practicat gimnastică şi handbal. Are trei fraţi, iar părinţii au trimis-o să facă sport pentru că era un copil obez.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Amazoanele” de la Exatlon, show inedit la “Vulturii de noapte”! Diana Belbiţă, Diana Bulimar, Anda Adam şi “războinicii” Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, întâlnire de gradul...

Ferucio a părăsit Exatlon accidentat, iar acum a dat marea veste: "Credeţi sau nu, azi mă întorc"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Lovitură cruntă pentru România. Toți românii vor plăti mai mult. S-a impus o nouă măsură

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Lăutarii s-au reprofilat în pandemie. Ce escrocherie au inventat să facă rost de bani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies