Cele mai recomandate produse profesionale pentru îngrijire extensii păr

Pentru o îngrijire optimă a podoabei capilare și pentru rezultate remarcabile, cele mai potrivite produse sunt cele profesionale.

Distribuie pe:

Prin proprietățile lor deosebite și prin calitatea ingredientelor folosite, acestea sunt menite să remedieze cel mai bine problemele existente și să redea în cel mai scurt timp frumusețea dorită a părului. Însă atunci când vine vorba despre folosirea celor mai bune produse pentru extensii si pudra par, în magazinul online Beautyfree.ro puteți găsi unele dintre cele mai performante și mai apreciate produse cu această destinație.

Părul care este supus în mod repetat vopsirii, coafării sau aplicării de extensii, poate suferi în timp, se poate subția sau deteriora și poate fi expus mult mai ușor căderii. Însă, apelând din timp la produse profesionale, special destinate remedierii acestui tip de probleme, efectele negative pot fi reduse semnificativ și acesta poate reveni ușor la forma și calitatea inițială.

 

Care sunt produsele destinate îngrijirii părului cu extensii pe care le puteți achiziționa din acest magazin online?

Una dintre gamele de produse cele mai apreciate de pe piață, importate și distribuite de Beauty Free România este Kava Kava. Aceasta este un brand premium de produse organice pentru îngrijirea și întreținerea părului ce poate fi achiziționat online sau din saloanele de înfrumusețare. Ingredientele active aflate în compoziție au proprietății special create pentru a reface structura internă a podoabei capilare.

Șamponul Hydrorganic este un produs destinat ingrijirii părului deteriorat și uscat. În compoziția să se află extracte organice de kava kava, ginkgo biloba, keratină și rozmarin, ce au rolul de a hrăni, netezi, reface structura și sigila suprafața părului uscat, rebel și care se electrizează. Toate aceste substanțe formează o peliculă protectoare, care acționează ca un scut împotriva factorilor exteriori, lăsând după folosire părul strălucitor, disciplinat și ușor de aranjat. Este un produs recomandat părului tratat chimic  pentru îndreptarea prin metoda braziliană sau japoneză.

Un produs la fel de util și de eficient pentru părului rebel, care nu se aranjează ușor sau care a fost supus unor acțiuni agresive de îndreptare este și Serul cu esență de kava kava. Acțiunea sa este complementară și recomandată pentru eficientizarea șamponului Hydrorganic.

La fel de utilă pentru a îmbunătăți semnificativ rezultatele samponului este și Masca Hydrorganică cu vitamina E. Ingredientele aflate în compoziția sa vor aduce un spor de stălucure, sănătate și rezistență părului care a a fost supus unor intervenții și tratamente chimice agresive. În cele mai multe cazuri rezultatele vor fi vizibile încă de la prima aplicare.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

 

Un produs care este foare eficient pentru refacerea structurii interioare a părului este și Tratamentul Lichid cu keratină în 60 de secunde. Acesta conține polymeri ce au ca rol protejarea cuticulei părului, precum și celelalte ingrediente deosebite care se găsesc în compoziția celor mai multe produse din această gamă, respectiv extracte organice de kava kava, ginkgo biloba, keratină şi rozmarin. Pentru rezultate excelente utilizarea acestui produs poate fi completată cu masca din aceeași gamă.

 

Un alt tratament deosebit de apreciat, de care fiecare dintre noi avem nevoie periodic este Tratamentul salvator împotriva căderii părului. Acesta este un tratament intensiv pentru părul deteriorat, cu tendință de cădere, ce are rolul de întări rădăcina, de a repara şi a reface structura interioară a firului de păr și de a protejeaza cuticula acestuia. În compoziția acestuia se regăsesc cele mai importante ingrediente ale acestei game, îmbogăţite cu extracte organice de ulei de strugure.

Un tratament împotriva căderii părului nu ar fi complet fără folosirea unui Şampon împotriva căderii părului. Acest produs este  special conceput pentru părul subţire, rar sau cu probleme de cădere. Ingredientele active aflate în compoziția lui previn căderea părului şi întăresc rădăcina acestuia. Conţine extracte care stimulează regenerarea celulară și asigură creşterea sănătoasa şi viguroasă a părului cu astfel de probleme.

 

Ce produse speciale pentru îngrijirea părului pe perioada verii puteți cumpăra din acest magazin online?

 

Pentru întreținerea și prevenirea deteriorării părului pe perioada verii este bine să acordăm o atenție sporită folosirii de produse destinate problemelor care pot apărea în acest sezon, respectiv decolorarea și uscarea , datorate acțiunii razelor ultraviolte și apei sărate de la mare sau clorinate de la piscină.

 

Sea Sun Kit – kitul  pentru sănătatea părului în timpul verii este un produs special destinat sezonului de plajă și mare. În compoziția să se află extracte de kava kava, gingko biloba și rozmarin pentru a închide cuticula părului, pentru a netezi și a oferi un aspect strălucitor. În alcătuirea sa intră Șamponul pentru părul deteriorat de soare, apă sarată și de piscină - Summer Recovery Shampoo, Summer Recovery Mask și Summer Recovery Set. Toate aceste produse asigură protectie împotriva umidității din mediu și protejează de radicali liberi, lasând părul disciplinat și ușor de aranjat.

 

Un alt produs ce merită să fie încercat cu încredere este Hair Max pudră - soluția imediată împotriva căderii părului. Produsul conține microfibre de keratină naturală încărcate electromagnetic, care fuzionează în mod natural cu firele de păr, producând rezultate vizibile în doar 30 de secunde.

 

Acestea sunt doar câteva dintre produsele profesionale extraordinare destinate îngrijirii părului deteriorat de efectele negative ale soarelui sau aplicării extensiilor de păr. Pentru a vedea întrega gamă și a comanda online accesați Beautyfree.ro.

 


Citește și:

Caz incredibil! O fetiță de 10 ani a murit după ce a acuzat o durere de cap! Când au ajuns la spital au aflat că suferea de ceva grav

Victima unei crime a fost identificată după mai bine de 35 de ani! Un membru din familie i-a recunoscut un obiect pe care îl purta

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Povestea impresionantă de viață a concurentului de la Chefi la cuțite! La 18 ani avea deja un milion de dolari și a fost arestat de FBI

Imagini șocante! Un băiețel de doar șase ani, filmat de propriii părinți în timp ce fumează și bea acool!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies