Cele mai rele femei in functie de zodie: scorpiile horoscopului

Care sunt cele mai rele femei in functie de zodie este o intrebare pe care cel mai adesea si-o pun barbatii, dar si femeile sunt interesate sa stie cat de blande sau agresive sunt vazute dupa horoscop.

Autor: A. B.
Cele mai rele femei in functie de zodie: femeia Berbec rea de gura
 
Femeile din zodia Berbec fac parte din grupul celor mai rele femei din zodiac. Vrea sa aiba dreptate tot timpul, nu ii pasa ca poate rani persoanele din jur si arunca sageti verbale.
 
Femeia Taur- sensibila, dar autoritara
 
Femeia din zodia Taur este o fire sensibila si nu se poate
spune ca face din top cele mai rele femei in functie de zodie. Cu toate acestea, desi se enerveaza rar, femeile Taur au momente cand demoleaza tot in calea lor.
 
Femeia Gemeni- calma si inteligenta
 
Persoanele nascute in aceasta zodie se enerveaza greu si sunt apreciate de cei din jur, dar se si plictisesc destul de repede renunta usor la prieteni.
 
Femeia Rac- pacifista convinsa
 
Daca intalnesti o femeie din zodia Rac nu ar trebui sa iti faci griji ca se poate transforma intr-o scorpie peste noapte pentru ca nativele acestei zodii sunt foarte sensibile si adesea ii sufoca pe cei apropiati cu prea multa caldura.

 

 
Cele mai rele femei in functie de zodie: Leu
 
Femeile din zodia Leu pot fi enumerate in lista celor mai rele femei in functie de zodie pentru ca din dorinta de a avea dreptate intotdeauna pot deveni cicalitoare.
 
Femeia Fecioara- calca pe cadavre
 
Contrar aparentelor, Fecioarele nu tin cont de suferinta celor din jur si uneori chiar se hranesc cu problemele acestora. Fac parte cu cinste din grupul numite cele mai rele femei in functie de zodie.
 
Femeia Balanta- amabila si sociabila
 
Femeile nascute in aceasta zodie sunt caracterizate de altruism si romantism.
Pun suflet in tot ceea ce fac si sunt adevarate justitiare, iar atunci cand lupta pentru o cauza in care cred se pot transforma in adevarate razboinice.
 
 
Cele mai rele femei in functie de zodie: scorpia zodiacului
 
 
Asa cum o spune si numele, femeile Scorpion sunt egoiste, arogante, prefacute si lipsite de scrupule. Daca intalnesti o femeie scorpion poti spune ca ai intalnit una dintre cele mai rele femei in functie de zodie.
 
 
Femeia Sagetator: amuzanta si aventuriera
 
Desi nu au o grad de rautate innascut si sunt optimiste si pline de elan, dar se pot dovedi a fi superficiale si de multe ori nu isi respecta promisiunile.
 
Cele mai rele femei in functie de zodie: femeia Capricorn- solitara si lacoma
 
Nativele din Capricorn iubesc banii si pot deveni avare in timp. Fire mai degraba solitara, femeia capricorn este retrasa si lipsita de emotivitate.
 
 
Femeia Pesti – foarte ingaduitoare
 
Generozitatea, romantismul si puterea de sacrificiu sunt calitati preganante pentru o femeie din zodia Pesti. Foarte ingaduitoare cu cei din jur si devotate apropiatilor, nativele din Pesti nu pot fi in lista cu cele mai rele femei in functie de zodie.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies