Cele mai scumpe jucării din lume! Dacă aţi fost cuminţi, iată ce trebuie să puneţi pe listă pentru Moş Crăciun!

Se apropie Crăciunul, iar Moşul îşi pregăteşte sacul pentru cei care au fost cuminţi anul acesta. Înainte să faceţi lista, aruncaţi un ochi pe cele mai scumpe jucării din lume.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Moş Crăciun se pregăteşte să vină la copiii cuminţi. Cei care au fost însă foarte cuminţi pot apela la Moşul VIP, care are în desagă cadouri de sute de mii sau chiar milioane dolari. Iată care sunt cele mai scumpe jucării din lume.


Cele mai scumpe jucării din lume: L’Oiseleur - Imblanzitorul de pasari (6,25 milioane $)

L’Oiseleur (imblanzitorul de pasari) e cea mai scumpa papusa din lume, valorand 6.25 milioane de dolari. Papusa nu functioneaza pe electricitate, ci printr-un mecanism cu arc si cilindru cu stifturi si lamelele vibrante, similar cutiilor muzicale si canta Marsul Regilor. Bijuteria a fost creata in mai bine de 15.000 de ore de artizani elvetieni, si e compusa din 2.340 de parti.


Cele mai scumpe jucării din lume: Cele cinci papusi Eloise (5 milioane $)

Cele cinci papusi Eloise, ale brandului Madame Alexander sunt rezultatul maiestriei mai multor designeri de lux printre care: Oscar de la Renta, care a creat blanurile cu care au fost imbracate jucariile, Christian Dior, care le-a creat hainele, si accesorii incrustate cu cristale Swarovsky. Papusile au fost licitate in scopuri caritabile, si adjudecate pentru 5 milioane de dolari.


Cele mai scumpe jucării din lume: Minge de fotbal Shimansky (2.590.000 $)

Băieţii sunt pasionaţi de fotbal, iar majoritatea mingilor de fotbal costă în jur de 5 -10 $. Dar există o minge de fotbal care costa 2.590.000 $ şi nu este o minge obişnuită cu care să se poată juca fotbal. Producătorul a avut nevoie de trei luni pentru a realiza această capodoperă care conţine 3.500 de diamante africane, 2.640 de diamante negre şi 6.620 de diamante albe. În consecinţă şi această minge este una dintre cele mai scumpe jucării pe care le poate deţine cineva.


Cele mai scumpe jucării din lume: Monopoly de aur (2.000.000 $)

Este una dintre cele mai scumpe versiuni ale jocului Monopoly. Se estimează că valorează 2.000.000 $. Acest Monopoly din aur de 18 karate şi încrustat cu pietre preţioase a fost creat în 1988 de bijutierul Sidney Mobell din San Francisco. Acestuia i-a luat un an să termine această operă Monopoly. „Numai zarurile se estimează că valorează 10.000 $, punctele care reprezintă numerele fiind executate din 42 de diamante. Toate elementele care alcătuiesc tabla de joc sunt, de asemenea, executate din pietre preţioase, conţinând aproximativ 165 de pietre preţioase în total”, potrivit The Wall Street Journal.


Cele mai scumpe jucării din lume: Stefano Canturi Barbie sau Diamond Barbie (302.500 $)

Designerul australian de bijuterii fine, Stefano Canturi, a creat această Barbie foarte scumpă, având în vedere că Barbie este cea mai dorită şi venerată păpuşă pentru fetiţe. Cu o rochie de seară neagră şi un colier care conţine un diamant roz de 1 karat, păpuşa a doborât toate recordurile. Pentru această păpuşă s-a oferit suma de 302.500 $ în cadrul licitaţiei organizate de Institutul de Cercetare a Cancerului Mamar în 2010. Cu toate acestea, se estimează că valorează între 300.000 $ şi 500.000 $. Stefano Canturi a muncit din greu la această păpuşă timp de 6 luni. Interesant este că doar colierul purtat de păpuşă valorează 300.000 $.

 

Cele mai scumpe jucării din lume: Casca de război Darth Vader (115.000 $)

Aceasta este o cască de război de dimensiune reală, fiind o copie a căştii folosite în episoadele serialului Star Wars. O potrivire perfectă pentru cascadorul care a executat toate cascadoriile pentru Darth Vader, Bob Anderson, deci dacă sunteţi un fan Darth Vader sau Star Wars, trebuie să o achiziţionaţi. De culoare neagră, această cască are o singură mărime: dimensiunea căştii reale. Este executată în aşa fel încât să includă toate detaliile căştii originale. Dacă puneţi casca originală şi pe cea de jucărie una lângă cealaltă, nimeni nu-şi va da seama care este cea autentică. Copia căştii îndrăgitului personaj costă aproximativ 115.000 $.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

ANAF a declanșat războiul! Demonstrație de forță anunțată chiar de Florin Cîțu

Horoscop miercuri, 25 noiembrie. Acești nativi își vor întâlni marea iubire: Așteaptă de multă vreme la un singur pas distanță

Surpriza de pe cutiile de lapte ale copiilor! Site-ul promovat vinde, de fapt, jucarii pentru adulti

Jucarii erotice pentru timizi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies