Vedete

Cele mai sexy fotbaliste din lume. Galeria foto care iti va incalzi ziua

Fanii au votat cele mai sexy fotbaliste din lume, clasamentul fiind condus de doua americance si o brazilianca. Alex Morgan, Laisa Andrioli si Hope Solo i-au cucerit pe suporteri atat datorita calitatilor fizice, cat si datorita calitatilor de fotbaliste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cele mai sexy fotbaliste din lume. Galeria foto care iti va incalzi ziua 
icon photo

Cele mai sexy fotbaliste. Alex Morgan a semnat mai multe contracte publicitare

Prima în preferinţele fanilor este Alex Morgan. E născută în 1989 şi practică sportul de mică. Este atacant la Portland Thorns şi face parte din echipa naţională a Americii, la 22 de ani devenind cea mai tânără jucătoare convocată. Alex, care face parte cele mai sexy fotbaliste din lume, a câştigat medalia de aur la Olimpiadă si a cucerit numeroase titluri naţionale. Datorită frumuseţii şi performanţelor din teren ea a semnat mai multe contracte publicitare. (vezi cum a pozat cea mai sexy tenismena romanca)

Cele mai sexy fotbaliste. Laisa Andrioli a pozat nud

Locul doi în topul alcătuit din cele mai sexi fotbaliste din lume e ocupat de Laisa Andrioli. Brazilianca de 28 de ani e o prezenţă importantă şi în echipa naţională din “Ţara Cafelei”, dar nu a participat la Campionatul Mondial din 2011şi Olimpiada din 2012. A trecut pe la cluburi ca Youth SC, UCS (Caxias do Sul) şi International (Porto Alegre) şi a obţinut şi titluri în Brazilia. În 2008 a apărut într-un pictorial nud.

Cele mai sexy fotbaliste. Hope Solo e vedeta de televiziune

Una din cele mai sexy fotbaliste e Hope Solo, care ani la rand a fost preferata  fanilor. Joacă pe postul de portar şi a câştigat de două ori medalia de aur la Olimpiadă, ea fiind din 2000 goalkeepeerul selecţionatei Americii. A început să joace la nivel profesionist în ţara natală, la Philadelphia Charge, dar a ajuns şi în campionate din Europa, în Suedia şi Franţa. A apărut în show-uri tv şi pe coperta mai multor reviste. A scos o carte autobiografică intitulată Solo: A Memoir of Hope.

Cele mai sexy fotbaliste. Arata ca fotomodelele profesioniste

Suporterii sunt incantati de cele mai sexy fotbaliste, apreciind din plin faptul ca acestea arata ca fotomodelele profesioniste. Cu toate acestea, fetele sunt aplaudate frenetic si pentru ceeea ce arata pe gazon.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune