Vedete

Cele mai sexy imagini cu Alina de la "Exatlon"! Razboinica te ameteste cu formele ei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cele mai sexy imagini cu Alina de la "Exatlon"! Razboinica te ameteste cu formele eiicon photo
Alina Pana a iesit imediat in evidenta in ochii telespectatorilor. Concurenta din echipa "Razboinicilor" are un fizic de invidiat si ravnit de multa lume, iar retelele de socializare confirma acest lucru.


Persoana extrem de populara, Alina, care activeaza ca antrenor de fitness, este apreciata pentru munca si fizicul ei de gazela."Esti atat de frumoasa!", "O adevarata amazoana", "Felicitari pentru ambitia si munca de care dai dovada. Esti o femeie minunata", sunt cateva din comentariile primite la fotografiile ei sexy.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune