Stiri

Cele mai stresante zodii de barbati: cine iti va scoate peri albi?

Daca vrei sa stii care sunt cele mai stresante zodii de barbati atunci cand vrei sa incepi o relatie cu un anumit nativ din zodiac, astrologii caracterizeaza fiecare zodie cu partile lor bune si partile lor rele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cele mai stresante zodii de barbati: cine iti va scoate peri albi?icon photo

Daca vrei sa stii cat mai multe lucruri despre un potential partener sau vrei sa iti cunosti mai bine partenerul de viata pentru a sti cum sa il tratezi, urmatorul articol te poate ajuta.

Cele mai stresante zodii de barbati: BERBEC

Barbatii din zodia Berbec sunt foarte incapatanati si le place sa se contrazica pana in panzele albe. Nu se feresc sa te critice in fata daca simt ca au dreptate.


Cele mai stresante zodii de barbati: TAUR

Cei din zodia Taur cauta partenere pe care sa le poata domina. Nu le place sa pereaca mult timp cu discutii in contradictoriu si prefera sa rezolve o disputa prin intimidare.


Cele mai stresante zodii de barbati: GEMENI


Barbatii Gemeni te pot scoate din minti cu caracterul lor duplicitar. Gemeni este una dintre cele mai stresante zodii de barbati pentru ca le place sa se contrazica si in momentul in care sunt constienti ca nu au dreptate.


Cele mai stresante zodii de barbati: RAC


Nativii din zodia Rac nu sunt adeptii certurilor si, chiar daca sunt convinsi ca au dreptate, atunci cand se ajunge la o discutie in contradictoriu ei o abandoneaza.


Cele mai stresante zodii de barbati: LEU


Cu Leii nu te poti certa, nu din cauza ca nu ar fi persoane conflictuale ci pentru ca argumenteaza totul atat de bine incat orice discutie in contradictoriu cu ei pare a fi pierdere de vreme pentru ca tot ei o vor castiga.


Cele mai stresante zodii de barbati: FECIOARA


Barbatii din zodia Fecioara sunt vesnic nemultumiti si cauta vinovati intotdeauna in alta parte, numai in propria ograda nu. Atunci cand se cearta, cei din Fecioara nu tin cont ca vorbesc cu persoana iubita si au tendinta sa exagereze.


Cele mai stresante zodii de barbati: BALANTA


Barbatii Balanta isi idolatrizeaza partenera si tocmai de aceea nu o vor stresa. Daca au motive insa, Balantele se pot enerva destul de tare si, de obicei, actioneaza in secret cand au o suparare.


Cele mai stresante zodii de barbati: SCORPION

Barbatii Scorpion vor sa ii domine pe cei din jurul lor si de aceea intr-o relatie pot deveni sufocanti.


Cele mai stresante zodii de barbati: SAGETATOR


Sagetatorii vor fi intr-o continua competitie cu partenerele lor si, la un moment dat, tind sa devina obositori. Daca le demonstrezi ca esti o persoana supusa si le arati ca ei conduc, atunci nu iti vor mai face probleme.


Cele mai stresante zodii de barbati: CAPRICORN


Barbatii din zodia Capricorn nu se cearta niciodata cu partenera de viata pentru ca li se pare ca e sub demnitatea lor sa faca asta.


Cele mai stresante zodii de barbati: VARSATOR


Varsatorii iubesc libertatea si nu prea vei avea timp sa te certi cu ei pentru ca nu prea vor sta in preajma ta. Partea buna e ca atunci cand sunt in sanul familie, Varsatorii sunt persoane foarte iubitoare.


Cele mai stresante zodii de barbati: PESTI


Pestii nu se cearta pentru ca sunt prea lenesi ca sa isi consume energia in aceasta directie.

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune