Celebra Vulpița a împlinit astăzi 23 de ani! Cu cine a petrecut în noua ei casă din Buzău

Veronica Stegaru a împlinit duminică, 15 noiembrie, vârsta de 23 de ani.

Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Veronica și Viorel Stegaru au devenit într-un timp extrem de scurt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, dar și unul dintre cele mai controversate. Cei doi au ajuns de la viața lor modestă din Blăgești, direct pe micile ecrane ale televizoarelor. Timp de opt luni de zile, oamenii au putut urmări experiențele celor doi în Capitală.

Ei și-au început o carieră în muzică, însă celebritatea lor s-a terminat subit. Ei au decis să se întoarcă la Blăgești, însă o veste neașteptată i-a făcut să se întoarcă din nou!

Citeste si: Vulpiţa şi Viorel s-au mutat în casă nouă! Soţii Stegaru au primit cadou o locuinţă de la un telespectator cu suflet mare

Vulpița a aflat că este din nou gravidă cu soțul ei, Viorel. Deoarece familiile lor nu sunt de acord, cei doi soți au hotărât să revină în București. Ei sunt pregătiți să înceapă o nouă viață. Datorită unui telespectator cu inimă mare, cei doi au primit o casă în Buzău. Duminică, 15 noiembrie, Veronica și Viorel Stegaru au avut motiv de petrecere. Vulpița a împlinit vârsta de 23 de ani, iar alături l-a avut pe soțul ei și mai mulți reporteri. ”La multi ani, soția mea”, este urarea scrisă de Viorel Stegaru, la secțiunea de stories de pe Instagram, alături de o fotografie cu soția lui. 

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

vulpita si viorel
Invitații la ziua Vulpiței[Sursa foto: Instagram]

Vulpița, acuzată că viitorul copil nu este al lui Viorel! Mărturiile vecinilor

Veronica Stegaru a fost acuzată de familia lui Viorel că viitorul copil nu este cu sifuranță al fiului lor și să facă avort.

Vulpița a decis să păstreze copilul, chiar dacă a primit foarte mult critici și din partea vecinilor.

„La țară este de muncă. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodată serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (n.r.: tatăl lui Viorel) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea că numai la băieți îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe”, a mărturisit un vecin.

Citește continuarea AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, declarații despre debutul în televiziune! Cum a decurs prima apariție la televizor: "Într-o bluză de trening albastră..."

Surpriză pentru soții Stegaru! Veronica și Viorel se mută în casă nouă: "Plâng de emoții..."

Tatăl Vulpiței, cuvinte grele la adresa lui Viorel Stegaru: ”Este un mincinos”

Vulpița a rămas gravidă cu un vecin?! Bărbatul care susține că este tatăl copilului a făcut declarații în direct: ”Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește!”

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Sondajul care răstoarnă toate calculele politice. Mircea Geoană poate juca un rol crucial în cursa pentru Cotroceni

Tatăl Vulpiței, cuvinte grele la adresa lui Viorel Stegaru: ”Este un mincinos”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies