Un celebru actor roman, atac devastator la presedintele Iohannis: "Nu va uitati in gura lui Papa-Case Voda! El nu este Romania! El va fi judecat pentru tradare nationala, ca si noi, aceia care am fost idioti, votandu-l!"

Actorul Florin Zamfirescu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de tradare nationala.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Florin Zamfirescu este tot mai implicat din punct de vedere social-politic, chiar daca actorul a ratat sansa sa intre in Parlament. Intr-o postare recenta, Zamfirescu a atras atentia ca Romania va fi furata pe bucati. "In timp ce „apărăm” pădurile virgine, se scapă din vedere spolierea averilor subterane - aur, argint, petrol, etc...Industria, portul Constanţa, aeroporturile, energia Electrica, continua sa dispară in linişte. Hoitul numit România este atacat de peste tot! Aleşii fac alianţe, cârdăşii, explica, sau tac, istoria merge inainte...Iar nou, care cârtim, suntem naţionalişti nenorociţi!”, este de parere actorul. Ulterior, Zamfirescu s-a referit si la presedintele Iohannis, care ar fi vandut intereselor straine.

"Tovarăşi europeni, vreti sa rămânem in viteza a doua a Europei? Dupa ce am devenit tarlaua voastră agricolă,santierul industrial si bazinul petrolifer al acestei Europe simandicoase, (devenita atat de simandicoasă prin liniştea oferită timp de secole de "atletii lui Christos" Mircea, Ştefan, Vlad, Mihai, etc., ) vreti acum sa rămânem in continuare paznicii bunăstării voastre instalandu-ne Scutul de la Deveselu, fapt care îndreaptă toate tinţele spre noi, ferindu-va incă odată pe voi?  Iubirea voastră hrapareata s-a văzut si la Ialta si la Malta, cand noi romanii am fost fleica aruncată câinilor care doreau sa va muste pe voi, civilizaţilor! Ia luaţi-va Scutul care ne face Ţinte, ca sa puteti voi merge cu viteza întâia! Ia lăsaţi zăcămintele pe care ni le furaţi, in timp ce ne socotiţi spaţiu tampon si de sacrificiu! Toti romanii cer intr-un singur glas acelaşi lucru: lăsaţi-ne in pacea noastra! Nu va uitaţi in gura lui Papa-Case Vodă! El nu este România! El va fi judecat pentru trădare naţionala, ca si noi aceia care am fost idioţi, votându-l”, a incheiat Florin Zamfirescu. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: