Vedete

Celebrul hairstylist Adi Constantin comenteaza ultimele coafuri etalate de vedete. Adela Popescu, Andreea Raicu, Brigitte Nastase si Oana Roman au intrat in vizorul lui. Andreea Marin n-a primit nota de trecere. | EXCLUSIV

Adi Constantin comenteaza coafurile divelor mioritice. Hairstylist-ul nu iarta pe nimeni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Celebrul hairstylist Adi Constantin comenteaza ultimele coafuri etalate de vedete. Adela Popescu, Andreea Raicu, Brigitte Nastase si Oana Roman au intrat in vizorul lui. Andreea Marin n-a primit nota de trecere. | EXCLUSIVicon photo

Hairstylistul vedetelor, Adi Constantin, este extrem de exigent cand vine vorba de podoabele capilare ale divelor mioritice.


Adela Popescu

Un ansamblu boho chic reusit, cu un par Amazon dezordonat cu intentie, si o culoare care i se potriveste 100%. Ideal este sa renunte la acel breton la care am observat ca revine des pentru ca nu o avantajeaza.

Andreea Raicu

La acest eveniment Andreea a apelat la o coafura wet look care nu o prinde deloc. Se zice ca o persoana care are fruntea lata este inteligenta, cum este si cazul Andreei, dar in alta ordine de idei ar trebui sa opteze pentru un breton oval, lacrima, care sa o arate mai "fresh".

Andreea Marin

Artificiile precum cozile atasate de aceasta lungime total neadecvata nu o pun in valoare pe Andreea. Ea cucereste prin simplitate si eleganta. Asadar, ii sugerez sa nu mai apeleze la peruci, cozi si bretoane mai ales atat de nefiresc de lungi.

Oana Roman

Oana din pacate s-a blocat in niste culori mult prea inchise de ceva vreme. Culoarea alunei cred ca ar prinde-o mult mai bine.

Vezi pe kfetele.ro ce spune despre Brigitte Nastase, Emilia Burghelea, iubita lui Irinel Columbeanu si Crina Abrudan
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune