Celebrul inotator Michael Phelps a fost arestat din nou astazi! Afla care a fost motivul!

Sportivul american a fost arestat în această dimineaţă, fiind prins sub influenţa alcoolului, în Maryland

Distribuie pe:

Iniţial, câştigătorul medaliei de aur la Jocurile Olimpice a fost oprit de către poliţie pentru depăşirea vitezei, însă, în urma analizei de sânge, oamenii legii au rămas şocaţi. Conform acestora, sportivul era într-o stare gravă de ebrietate, nereuşind să treacă niciunul dintre testele necesare, scriu cei de la ABC News.

În vârstă de 29 de ani, Michael Phelps este multiplu campion mondial şi olimpic la diferite probe de nataţie. Este de 14 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară (cel mai mare număr de medalii câştigate de orice sportiv) şi este deţinătorul a şapte recorduri mondiale.

Phelps este deţinătorul recordului de cele mai multe medalii de aur câştigate le o singură Olimpiadă, cu opt medalii câştigate la Jocurile Olimpice de vară din 2008. Cu acest record, l-a depăşit pe Mark Spitz, care era tot înotător şi care deţinea recordul de şapte medalii de aur câştigate la Jocurile Olimpice de vară din 1972.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro


Citește și:

Cea de-a opta ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment care promovează designul, arhitectura și inovația

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies