Celebrul medic român Mihail Pautov: ”Din 4 oameni răciți, unul va fi infectat cu un tip de CORONAVIRUS”! De ce nu trebuie să ne sperie, totuși, virusul din China?

Mihail Pautov, medicul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram, a demontat în câteva minute informațiile ”horror” legate de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 Doctorul, care activează în cadrul Institutului clinic Fundeni, spune că rata mortalității nu este momentan una îngrijorătoare și că virusul nu este unul nou, doar tulpina coronavirusului reprezintă o noutate pentru specialiști. În fapt, coronavirusul (sub alte forme) a făcut și în trecut victime, producând sindromuri care și atunci au înspăimântat planeta.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, speriat de coronavirus! "A ajuns în toată lumea. M-am speriat, jur"

Citeste si: Unde vor fi internați primii 10 eventuali pacienți bolnavi de coronavirus din România. Ministerul Sănătății ia măsuri după ce virusul a fost declarat stare de urgență mondială

Citeste si: - evz.ro

Citeste si: Coronavirus pisici: simptome și tratament

”Coronavirusurile sunt o familie de virusuri zoonotice, adică se transmit de la animal la om dar și de la om la om și sunt responsabile pentru 25% din toate răcelile pe care le avem pe acest pământ. Din 4 oameni răciți, unul va fi infectat cu un anumit tip de coronavirus. Pe lângă asta, coronavirusurile au fost repsonsabile pentru cele două sindromuri respiratorii severe: sindromul respirator din orientul mijlociu (MERS) care în 2012 a infectat 2.200 de oameni din care 34% au murit, adică o mortalitate foarte mare și sindromul respirator acut sever (SARS) care în 2002 a infectat peste 8.000 de oameni din care au murit sub 10%”

 

Iată AICI ce spune celebrul medic Mihail Pautov.

 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Românii se întorc din China, îngroziți de coronavirus: „Nu aveam voie să ieșim din cămin decât pentru a ne face provizii” Imagini emoționante de pe aeroportul din Otopeni

O farmacie a luat amendă de 500.000 de dolari după ce a încercat să profite de pe urma virusului ucigaș din China

Infecție de coronavirus la Filarmonica Timișoara? Unul din artiști a fost internat cu febră în spital

Cunoscută prezentatoare TV, desfigurată de iubit: ”Omorâți-mă!”

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies