Celia apeleaza la colegii din muzica ca sa stranga bani pentru verisoara diagnosticata cu cancer!

Celia face tot ce ii sta in putinta pentru a-si ajuta verisoara, tanara in varsta de doar 20 de ani care a fost diagnosticata cu cancer. Cantareata organizeaza un spectacol caritabil pentru a strange banii necesari pentru Iuliana.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereEvenimentul va avea loc maine, pe 18 decembrie, la Sala Sporturilor din Deva si va fi un spectacol la care vor participa Celia, Datina, Morris, Alb Negru, Shift, David Deejay, Costi Ionita si Ami, artistii sarind astfel in ajutorul Celiei si al verisoarei sale, care a fost diagnosticata cu cancer intr-un stadiu foarte avansat, de gradul 4.


Biletul costa 20 de lei. Celia a mers din clasa in clasa, pe la scoli si licee, rugandu-i pe elevi sa ii ajute verisoara.


“Din pacate, astazi viata inseamna bani, iar banii inseamna inimi deschise. Bucuria pe care o putem impartasi este ca acum puteti face un bine, ajutand o fata de 20 de ani, care sufera de cancer, dar puteti vedea si un spectacol de calitate”
, a declarat Celia.


“Am sarit in ajutorul Celiei si al rudei sale pentru ca  intotdeauna este bine sa ajuti si sa-i fi alaturi unei persoane aflata in suferinta, care se lupta cu boala. Artistii Sprint Media Group, in frunte cu Datina, Ami, Morris, Shift, AlbNegru si multi altii vor concerta maine, pe data de 18 decembrie, la Sala Sporturilor din Deva pentru acest eveniment caritabil!”, a spus si Marius China, liderul trupei Datina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate