Celia e in culmea fericirii! A fost ceruta in casatorie de iubitul ei!

Dupa ce si-a pierdut tatal , soarele a iesit pe strada Celiei care si-a intalnit marea dragoste in urma cu cateva luni si cu care se va casatori.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Spun din propria-mi experienta si din actualele trairi, nu e nimic in viata asta mai frumos ca iubirea. Toti banii si tot succesul din lume nu ar putea vreodata compensa acest minunat sentiment. Sa oferi si sa primesti iubire, e cea mai mare comoara a vietii. Doar cei ce au gustat-o cu adevarat inteleg. Important de stiut e ca niciodata nu ai sa traiesti aceasta bucurie daca nu esti in primul rand TU un ocean de iubire. Iubesc viata si oamenii care fac parte din ea. Iubesc ziua in care m-am nascut pe CEL ce ma indruma, parintii care mi-au dat viata, ingerii care ma protejeaza. Iubesc si sunt iubita mai frumos decat visam, va doresc asta tuturor!", a scris ea pe pagina de Facebook in urma cu ceva timp.

fara descriereIeri, 7 decembrie, iubitul ei i-a facut cel mai frumos cadou posibil in preajma sarbatorilor: un inel stralucitor! Pentru ca il iubeste foarte mult, Celia nu a ezitat si a spus un DA! hotarat.

"Ieri, 7 Decembrie, o zi speciala. Am spus "DA" si sunt 100% sigura ca nu exista in lumea aceasta un barbat mai potrivit pentru mine decat viitorul meu sot", a mai spus ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate