Celia, greseala gramaticala grava! Nici un copil de generala n-ar fi facut o asa gafa - Uite cum s-a scuzat pentru ca a scris incorect

Celia a dat un sfat tuturor fanilor ei de pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtista a scris un mesaj impresionant, insa din pacate nimeni nu se astepta ca ea sa faca o greseala gramaticala destul de grava. Cantareata a scris "tine-ti" in loc de "tineti" si dupa ce cineva a atentionat-o, ea s-a scuzat spunand ca a gresit din cauza telefonului.

"Toti ne gândim la detoxifierea organismului... Suntem in stare sa bem doar sucuri de fructe toata ziua, sau sa mergem la sala si sa tragem acolo pana ni se face rau, insa nu facem mai nimic pentru 'detoxifierea sufletului'... Sufletul il lăsam pe ultimul loc ... Acum in ultima saptamana din postul Maicii Domnului, faceti o detoxifiere a sufletului prin rugaciune, in fiecare noapte dupa ora 00 cand cerul e deschis, cereti-va iertare pentru toate păcatele voastre si a familiei voastre prin rugaciune, tine-ti post care puteti, macar o saptamana si spovediti-va in ultima zi a postului!"
a scris Celia pe Facebook.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate