Celia: "Mi-aş mai dori din tot sufletul o zi cu tata"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Celia a fost luni dimineaţă invitata Lianei Stanciu şi a lui Raul Brebu la Bătălia Hiturilor din cadrul Magic Start. Artista a lansat un cântec nou, ascultătorii fiind invitaţi să aleagă, pe pagina de Facebook a radioului, titlul single-ului.

Artista le-a povestit ascultătorilor cum s-a născut noua melodie.

"Într-o noapte de miercuri spre joi, în care eu am decis să merg mai departe, după patru ore de plâns - pentru că ştiam că în ziua respectivă voi trece într-o nouă etapă, că mă voi rupe de trecut, pentru că ştiam că-mi va fi dor de tot ce adunasem în sufletul meu - m-am decis să pun pe foaie ceea ce simţeam", a povestit ea.

"E un cântec cu o poveste foarte frumoasă, pornit cu adevărat din suflet. A venit o perioadă în viaţa mea în care am fost lovită din toate părţile. Nu e vorba de o simplă despărţire, ci de o despărţire în care o persoană a plecat la ceruri, şi de o etapă din viaţa mea, şi de un fost iubit, toate la un loc",
a declarat Celia la Magic FM.

"Dacă l-ai întâlni pe Moş Crăciun, ce i-ai spune? Ce-ţi doreşti?", a mai vrut să afle Liana Stanciu de la invitată. "Măcar o zi lânga tata mi-aş dori, din tot sufletul meu", a fost răspunsul invitatei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate