Cemile trece azi in “Tradarea” prin clipe cumplite! Fiica sa este la un pas de moarte! Nu rata episodul de la ora 20.00, la Kanal D

Ingrozit de gandul ca a fost tradat, Ali ii alunga pe Carolin si pe copil de acasa. Speriata, Carolin isi ia copilul si pleaca, insa in fata casei o vede pe Cemile si scandalul se reaprinde in strada, Carolin aratand cu degetul acuzator spre Cemile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCarolin ii cere disperata ajutor lui Kenan, care o cazeaza temporar la un hotel, spre surprinderea sotiei sale.

Ali se chinuie la gandul ca Mustafa ar putea fi fiul lui Ekber si incearca sa caute explicatii. Acesta o banuieste pe Cemile ca ar fi trimis scrisoarea, insa acest lucru nu face decat sa inrautateasca relatiile dintre acestia.

Cemile este nevoita sa faca fata cu greu crizei prin care trece holdingul Karci, din cauza grevei muncitorilor, dar si din cauza faptului ca fusese escrocata in contractul incheiat cu fabrica din Bursa.fara descriere

Kenan se aliaza cu tatal lui Hakan si organizeaza o ambuscada intre grevisti si un grup de oameni loiali lor, insa unul dintre scopurile ascunse este eliminarea lui Ahmet. Berrin sare in ajutorul lui Ahmet, riscandu-si viata.

Prin ce momente teribile va trece Cemile atunci cand isi va vedea fiica in pericol de moarte, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate