Cere azi la chioscuri "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii"! Cumpara al 11-lea DVD din seria lansata de Kanal D si ziarul Libertatea. Pret: doar 9,99 lei

Kanal D iti aduce primul sezon al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” intr-o colectie speciala, pe DVD. Azi, ai la chioscuri al 11-lea volum, impreuna cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei.

Distribuie pe:

Nu uita, azi, la chioscurile de ziare, ai al 11-lea DVD din seria de 12 "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", lansata de Kanal D in colaborare cu Libertatea. Atentie, pe un singur DVD sunt inregistrate doua episoade din primul sezon al serialului.

DVD-urile se achizitioneaza impreuna cu un inel de carton ce atesta originalitatea DVD-ului si pe care este inscris un cod unic, prin intermediul caruia cumparatorul se poate inscrie pe pagina suleyman.kanald.ro si castiga una dintre excursiile in Turcia.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro


Citește și:

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Medicii sunt în alertă din cauza pacienților cu forme grave de COVID-19: „Formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de...”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies