Ceremonie impresionantă pentru militarul român mort în Afganistan. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum

Cu salve de foc si cu o ploaie de flori aruncate din elicopter, Ciprian Polschi - romanul ucis in Afganistan - a fost condus astazi pe ultimul drum. Sute de persoane au participat la inmormantarea eroului de 38 de ani, care a pierit brusc in urma unei explozii provocate de teroristi.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

O slujba impresionanta, ce a sfasiat inimile rudelor si camarazilor, a fost tinuta astazi in memoria lui Ciprian Polschi, militarul-erou care a pierit la Kabul dupa explozia unei masini capcana.

I-au stat lânga catafalc, pe langa familie, cei mai apropiati dintre colegii sublocotenentului.

fara descriere

De la biserica, sicriul cu trupul eroului a fost purtat pe umeri de camarazii sai. Pe traseul catre Cimitirul Eroilor, dintr-un elicopter militar de la baza Boboc au fost aruncate, in mod simbolic, flori peste sicriu.

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Jador a vorbit în premieră despre întâlnirea secretă cu Andra."A fost cea mai frumoasă seară"

Citeste si: Iubitul Luizei Melencu a recunoscut că ea primea apeluri ciudate: „O suna întruna pe la 2-3 noaptea. Poate totul a fost premeditat”

fara descriere

Dupa intonarea imnului, s-au executat trei salve, cu armamentul de infanterie.

Ciprian Stefan Polschi avea 38 de ani, era casatorit si era tatal a doi baieti de 9 si 11 ani. Îndeplinea functia de sofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate