Cerere în căsătorie la ”Puterea Dragostei”! Adrian i-a pus pe deget inelul mult dorit! Care a fost reacţia Ralucăi

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere
Adrian şi Raluca din Casa Puterea Dragostei a fost unul dintre primele cupluri care s-au format în emisiune. Cu bune şi cu rele, Adrian a avut conflicte cu mulţi concurenţi, atât din Casa Băieţilor, cât şi din Casa Fetelor. 
 
Chiar dacă au existat divergenţe şi cu partenera lui, Raluca, tânărul a decis să-şi ia inima în dinţi şi să o ceară de soţie! Cu o surpriză uriaşă pregătită pentru cea care avea să-i devină parteneră pentru tot restul vieţii, Adrian a legat-o la ochi pe Raluca şi a dus-o în grădină. 
fara descriere
 
Evident, ceilalţi concurenţi din Casa Puterea Dragostei au văzut pe televizor momentul pe care Adrian i l-a pregătit, iar în momentul în care iubitul Ralucăi a început să-i facă o declaraţie foarte frumoasă de dragoste, concurenţii din emisiune şi-au inundat obrajii cu lacrimi. 
 
Adrian: ”Eşti cea mai minunată femeie din viaţa mea pe care am cunoscut-o până acum. Nu o să te las niciodat, cu toate că te sperii mai des. Vreau să ştii că o să mă ai pentru totdeauna. Ai înţeles? Mai ţii minte când mi-ai zis că vrei să fiu tatăl copiilor tăi? Şi eu m-am gândit să fii mama copiilor mei în viitor. Am făcut nişte platouri, ţi-am cumpărat şi ceva. Vrei să fii soţia mea?”
fara descriere
 
În acel moment, Raluca a izbucnit în lacrimi de fericire şi l-a luat pe Adrian în braţe şi l-a sărutat. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate