Cererea în căsătorie care a înfuriat internetul! Cum a reuşit un bărbat îndrăgostit să-şi pună în cap milioane de femei VIDEO

Autor: M. B.
 
Un bărbat din New York a vrut să-şi ceară iubita în căsătorie într-un mod pe care ea să nu îl uite niciodată. Din păcate, nu doar ea va rămâne cu această amintire în minte, ci şi milioanele de internauţi care l-au pus la zid pentru gestul lui. 
 
Kaitlyn Curran alerga la un maraton important desfăşurat în New York când, la mila 16, iubitul ei s-a dus înspre ea şi s-a aşezat într-un genunchi pentru a-i pune întrebarea.
Tânăra a spus da şi a continuat să alerge după ce Dennis i-a pus inelul pe deget. Ea a părut cu adevărat impresionată, în timp ce zeci de mii de spectatori o priveau. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre internauţii care au urmărit scena într-un video ajuns pe internet şi l-au judecat aspru pe viitorul mire. 
 
„Cât de urât este să faci aşa ceva. Ea a muncit mult pentru a ajunge la acest maraton, iar el a făcut ca totul sp fie despre el”, a scris pe Twitter o tânără care a văzut imaginile. „I-a distrus maratonu!”, a scris şi un bărbat. „Tipul ăsta are nevoie de prieteni mai buni. Nici măcar unul dintre ei nu s-a gândit să-i spună să nu facă aşa ceva!”, a mai scris o internaută. 
 
Aşadar, deşi Kaitlyn nu a părut deranjată de gestul iubitului, toată lumea a simţit că bărbatul a fost egoist atunci când şi-a întrerupt iubita din alergat pentru a o cere în căsătorie. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alin Andronic s-a văzut cu fanii săi din Germania! ”Războinicul” a făcut fericiţi zeci de romani din Frankfurt FOTO

Imagini uluitoare! Ce a făcut un copil de doi ani în timp ce părinţii erau arestaţi - VIDEO

Daniela Mirescu, accident cumplit! A murit pe patul spitalului

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Citește și
Cookies