Certata de toti ca e prea cheltuitoare, Delia socheaza: “Investesc in diamante”. Vezi aici cum a pierdut un inel de mii de euro

In urma cu cinci-sase ani, Delia povestea cu nonsalanta cu mama ii subtilizeaza banii din geanta si se duce si-i depune intr-un cont al vedetei, la banca. Intre timp, insa, se pare ca solista s-a maturizat si a inceput singura sa faca investitii. Si ce mai investitii!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInainte, Delia purta mai des bijuterii, acum probabil ca le tine in seifCalatoreste mult, isi cumpara haine peste haine si accesorii peste accesorii, dar iata ca Delia a decis ca e de bun augur sa stranga bani albi pentru zile negre. Numai ca investitiile ei sunt unele cu adevarat speciale si nu chiar la indemana oricui: Delia nu strange bani, ci, surpriza… diamante! “E cea mai sigura investitie. Chiar am studiat destul de mult acest domeniu si am aflat ca piata de diamante se tot ingusteaza. Asa ca e de bun augur. Iar cele mai cautate sunt diamantele colorate, cum este si inelul meu de logodna, de exemplu, galben. Si am strans cateva, pana acum. In rest, nu mai vreau sa dau detalii, nu spun unde le tin”, a declarat Delia pentru WOWbiz.ro.fara descriereAcesta este inelul de logodna primit de Delia, de la sotul ei, Razvan MunteanuSi, desi pare foarte sigura pe investitia sa, solista a facut o boacana, la un moment dat, si a ratacit un inel: “L-am pierdut, pur si simplu. Cred ca la mama acasa, dar ulterior am avut mare noroc ca l-am gasit la sor-mea. Cand l-am vazut, am rasuflat usurata. M-am gandit “bine ca nu l-a dat mama cuiva cadou”. Cand i-am zis ca e cu diamant, nici ei nu i-a venit sa creada, ca valora atat de mult”, ne-a mai spus Delia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate